Alles volgens afspraak!

Fijne ervaring met ten tijde van de offerte., ondanks de maatregelen. Plaatsing kundig, netjes en snel. Tevreden met het eindresultaat en helemaal volgens verwachting! Bedankt

Vakwerk

Er werd netjes gewerkt, in de loop lag een loper om de vloer te beschermen. Misschien is er iets te vinden tegen het al maar buitendeuren openlaten. Het resultaat is uitstekend

De 3 schuifkasten zijn bij ons geplaatst en alles is vlekkeloos verlopen!

Vanaf het bestellen tot de volledige montage verliep alles vlekkeloos.

Mooie kast,in 1 dag geplaatst

Kledingkast in de slaapkamer,goed geplaatst door kundige mensen. Heel blij mee...

Komen afspraken na en werken schoon en nauwkeurig.

Zeer goed!

Goede service, mooie kasten

Goed geholpen bij het maken van m'n keuze. Goede oplossingen tegen goede prijs kwaliteit.

Uitstekend vakwerk, toegewijde medewerkers, prima communicatie!

Deskundig en vriendelijk te woord gestaan bij samenstellen/uitzoeken van onze garderobekast. Inmeten van de kast en leveren/plaatsen zijn op de afgesproken tijd probleemloos verlopen. Zeer vriendelijk en deskundig team (vrouw en man): de garderobekast werd volgens geschatte montagetijd gerealiseerd. Wij bevelen het bedrijf Pinchetti & van Caem van harte aan bij andere geinteresseerden !!

Top bedrijf!!

Wij komen uit Utrecht en hebben 3 kasten gekocht bijPinchetti & Van Caem. Tijdens ons bezoek aan de showroom, werden wij deskundig en prettig te woord gestaan. Ook de prijzen van de kasten zijn zeer scherp in vergelijking met collega bedrijven. Vandaag zijn de kasten gemonteerd en ook dit proces is volledig naar wens verlopen. De vriendelijke en beleefde monteurs verstaan hun vak en er wordt actief meegedacht om een mooi eindresultaat te realiseren. Kortom, ik kan dit bedrijf aan een ieder aanbevelen!!

Mooie kast geplaatst.

Prima contacten met verkoopmedewerker en de mensen die de kast kwamen inmeten en plaatsten. Alles keurig verzorgd.

Flexabiliteit om af te wijken van het standaard ontwerp

Onze afwijkende wensen qua vorm, hoogte, kleur en uitvoering konden worden ingevuld. En ook niet onbelangrijk - flexabiliteit om tijdens het proces aanpassingen door te voeren. Het eindresultaat mag er zijn !

2 schitternde kasten gerealiseerd door 2 fantastische monteurs!

Zeer tevreden met 2 mooie kasten. 2 hele nette en goede monteurs, werken erg netjes en leveren mooi werk af!

fantastisch

vlot en heel netjes gewerkt. Het eind resultaat mag gezien worden.

Twee toppers

goed en schoon gewerkt. Aandacht voor de afwerking.

Mooie maatwerkkasten, goede kwaliteit en eerlijke prijs!

Ruime keuze in materialen en mogelijkheden, goed verkoopadvies en prijs. Communicatie omtrent levering en montage uitstekend. Montagepersoneel erg beleefd, rustig en werken lekker door! Kortom een aanrader!

Topervaring

Vanaf het intake moment tot en met de inbouw was het uitmuntend. Meedenkend en corrigerend voor zaken waar we tegen aanliepen. Alles bij elkaar blij dat we bij dit bedrijf zijn uitgekomen. Voor herhaling vatbaar!

Helemaal goed !

Prima service en ditto resultaat. Zeer behulpzaam en aardige medewerkers.

Goed en heel precies

Mensen werken heel nauwkeurig en netjes Het enige is dat ze geen mondkapjes droegen Misschien lastig bij de werkzaamheden Was wel goed bij binnenkomst geweest

Goeie communicatie, helder en duidelijke terug koppeling bij wijzigingen.

Recent een inloopkast gekocht: Praktische advies! Prijs kwaliteit is super goed!

naar alle tevredenheid

Ervaren en goed op elkaar ingespeelde medewerkers Leveren keurig werk af en nemen ook nog alle rommel mee Wij zijn heel eg blij met het resultaat

Goed werk!

De monteur hebben heel goed werk afgeleverd, alle rommel opgeruimd en ze waren heel vriendelijk !

Netjes op maat gemaakt - volledig zoals ik het wilde

Prettig contact, duidelijke communicatie en echt maatwerk geleverd. Ook netjes geplaatst.

Leuk bedrijf. Goede monteurs.

Keurig geholpen in de showroom. Er wordt goed meegedacht. Monteurs hebben terplekke nog een in meet probleempje opgelost. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Fantastisch!

Door geleverde schuifdeurenkast bij mijn zus zijn wij bij Pinchetti & Van Caem terechtgekomen. In de showroom zijn wij enorm plezierig geholpen bij het uitzoeken en het daadwerkelijk aanschaffen van onze schuifdeurenkast. Afgelopen vrijdag heeft 1 van de installatieteams deze kast bij ons afgeleverd en geïnstalleerd. Kunnen niet anders zeggen dat zij een prima kast hebben afgeleverd. Wij raden dan ook met plezier Kastenstudio Pinchetti & Van Caem aan bij onze familie en vrienden.

Super netjes gewerkt en helemaal naar ons zin!

Vorige week is onze inbouwkast geplaatst, onze nieuwe vloer werd ter bescherming netjes afgedekt. Onderdelen die toch niet in de lift bleken te passen werden zonder enig probleem met de trap naar boven gesjouwd. Beide mannen hebben hun werk netjes en zorgvuldig uitgevoerd. Alle rommel werd na het plaatsen van de kast keurig opgeruimd. Het is een prachtige kast geworden, helemaal naar ons zin. Bedankt mannen!

Noordenweg 1416

2984AG Ridderkerk