Ben heel tevreden over de kwaliteit van de kast.

Ook snel opgeleverd en heel netjes gemonteerd. Ben heel erg blijmee met de kast :D 10+

Top product, vakwerk van het plaatsen van de kast

Heel erg goed .

Alles volgens afspraak.

Meedenken en netjes geplaatst

Ruime keuze. Afspraken keurig nagekomen. Netjes de Kadt geplaatst.

Top bedrijf

Een bedrijf waar je je als klant nog ÉCHT KLANT VOELT.

Vriendelijk personeel en er werd snel gewerkt.

zie boven

Uitstekend behandeld als klant en goede oplossingen bedacht bij veranderende situatie.

Prijs kwaliteit goed, iets aan de dure kant maar de kwaliteit is goed. Snel gemonteerd en meedenkend bij veranderende situatie. Vriendelijke monteurs en medewerker in showroom. Zeer tevreden met het eindresultaat en netjes achtergelaten na werkzaamheden.

Resultaat heeft onze verwachting overtroffen!

Goede service, hoge kwaliteit met mooi eind resultaat.

Geheel naar wens

Het eindresultaat is geheel naar wens en de monteurs waren kundig en prettig in de omgang.

De constructie van de kast was voor ons een zeer positieve ervaring. Mooi en net vakwerk.wij zijn zeer tevreden.

Prima afhandeling en een uitstekende kast neer gezet

Zeer professioneel bedrijf.

Wij zijn zeer goed ontvangen op het bedrijf in Ridderkerk. Konden onze wensen goed kwijt en werd direct in een offerte om gezet, De plaatsing liep volgens verwachting. De kast voldoet aan alle eisen, vandaar ook een Tien!

Een hele mooie, praktische slaapkamer kast!!

Wij ervaren de mensen als zeer vakbekwaam, een hele mooie kledingkast geplaatst.

In één zin: geweldig werk geleverd!

Goed geholpen. Keurig aan alle afspraken gehouden. En een super montageploeg, snel, vakkundig en niet onbelagrijk: prettige mensen. Kast(en) voldoen aan alle verwachtingen. Dikke duim omhoog!

Mooie kasten, vakkundig geplaatst!

Superblij met onze inbouwkasten. Keurig volgens planning zijn de kasten netjes geplaatst.

Prima.

Goed geholpen , zelfs nog eerder dan gepland geplaatst ! Ben zeer tevreden . Prima en handig personeel keurig werk geleverd . Vr. Gr.

Professioneel bedrijf levert mooi eerk af

Zeer klantvriendelijke medewerkers die er alles aan doen om de wens van de klant te realiseren. Alles keurig opgeneten en op tijd afgeleverd. Wat mijn verbazing schetste in het totale plaatje is dat men geen softclose systemen heeft geoffereerd/geplaatst wat achteraf, op mijn vraag is uitgezocht en tegen meerprijs is gerealiseerd. In zo een product moet een softclose toch inbegrepen zijn? Zelfs Ikea houdt ee wel rekening mee. Dit geintje heeft mij 250€ gekost. De korting wat ik kreeg was een sigaar uit eigen doos. Ik vind dat de roedes van betere kwaliteit mogen zijn als je een kast van een paar duizen euro levert. Met een paar pakken begint het al te buigen. Dit kun je opkossen door een stevige roede op maat te laten maken bij de bouwmarkt maar dat is niet helemaal de bedoeling als je met een professioneel bedrijf in zee gaat. Nogmaals, hele nette mensen en een goed bedrijf maar net geen 10 waardig.

Deskundigheid en kwaliteit

Heldere communicatie, goede prijs/kwaliteitsverhouding, deskundig ingemeten en geplaatst. Aanrader.

vakkundig- vriendelijk personeel die hun afspraken nakomen en een goed product leveren.

We hebben vakkundig advies gekregen, na inmeten binnen een maand zijn de kasten geplaatst. Het ging om een kast met 4 schuifdeuren en een hang-legkast in hoekopstelling, beiden plafondhoogte (2,6m). De montage was op de 10e etage, een groot gedeelte moest via het trappenhuis omdat de lift te klein is. In 1 dag zijn beide kasten geplaatst, het personeel heeft keihard gewerkt waarvoor nogmaals onze dank. De kasten staan ondertussen meer dan een maand en we zijn helemaal tevreden.

uitstekend gedaan, dik tevreden

netjes gewerkt, in een dag alles klaar. prima.

Louter lof en waardering voor dit bedrijf

We hebben in korte tijd 2 schuifdeurenkasten en 1 v-meubel laten maken plaatsen. We zijn uitermate tevreden over kasten, het zijn pronkstukken in ons nieuwe appartement. Bovendien is het personeel zeer deskundig en hulpvaardig. Alle hulde voor Bastian, Leo, Lennard, Lois, maar eigenlijk voor allemaal.

Vakwerk

Goed begrepen wat mijn wens was. Goede uitvoering van het werk, vakwerk!

Zeer vriendelijk en professioneel personeel.

Zeer vriendelijke ontvangst, goeie begeleiding en ideeën voor de inrichting van onze kastenwanden. Professionele plaatsing en net personeel. En een prima after-service. Kortom: een zeer tevreden klant!

In een woord geweldig.

De kast uitzoeken was al heel relax en ik vroeg of er nog een aanbetaling nodig was maar dat wilde de heer Pinchetti niet omdat hij daar zelf een slechte ervaring mee had. Vandaag stonden er 2 jongemannen net terug van vakantie aan de deur met de kastonderdelen. Prachtige kast en zeer vakkundig geplaatst, een feest om naar te kijken.

Noordenweg 1416

2984AG Ridderkerk