Alles is zeer goed gegaan en gedaan.

Het maatwerk en het meedenken is daarom alleen al een aanbeveling.

Vlot en vriendelijk, meedenkers, behulpzaam en prima prijs/kwaliteit.

Pinchetti heeft voor ons een prachtige inloopkast gerealiseerd. Na een wat mindere ervaring met een offerte bij een lokaal bedrijf was Pinchetti een verademing; to the point, snel inschatten wat wij wilden en binnen een uur was alles geregeld. We moesten er wel een stukje voor rijden uit Limburg maar dat werd ruimschoots goedgemaakt door de vriendelijke ontvangst door Bastian met een uitstekend kopje koffie. De plaatsing door Bastian en Lennard verliep zeer vlot en netjes en kon aangepast worden naar een datum die wij graag wilden. De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij zeer goed. Dus al met al zeer tevreden klanten :-))j Een aanrader !!

Bij ons een hele mooie kast geplaatst door vakbekwame dames en heer.

Heel blij met de prachtige hoekkast! Wat een ruimte...

Een fijne leverancier van een prachtige hoekkast. Het voortraject (inventarisatie van onze wensen, ontwerp, offerte e.d.) verliep prettig, namen de tijd en dachten goed mee. Het inplannen van de levering/plaatsing verliep zonder problemen. Op de dag zelf waren de monteurs op tijd. Ze werkten vlot en netjes en hebben een hartstikke mooie kast neergezet. Keurig alles ook weer opgeruimd. Wij kunnen alleen maar heel erg blij zijn met het resultaat en bevelen Pinchetti & Van Caem van harte aan.

Het is heel mooi

De mannen die langs kwamen waren hele meewerkende en aardige mannen. De kast stond heel snel in elkaar. En het ziet er echt fantastisch uit! Puik werk geleverd!

Wat een prachtig meubel

Ik wilde een op maat gemaakt dressoir met lades voor de slaapkamer. Samen met Suzanne een mooie bouwtekening gemaakt en passende tinten uitgezocht. Werkelijk schitterend en de 2 monteurs waren zeer kundig zoals iedereen binnen dit bedrijf.

Deskundige mensen die alles goed nakomen

Tijdens inrichting van mijn nieuwbouwwoning ging bijna alles fout (slecht behangwerk, kleurverschil in tegelvloer). Alleen de kast op maat is perfect uitgevoerd. Heel blij met het fijne aankoopproces, duidelijke planning, bezorging en nette montage. Dank je wel!

Helemaal top!

Van A tot Z klopt het helemaal, Fijne verkopers/adviseurs en monteurs. Werken keurig en laten de boel opgeruimd en netjes achter. De monteurs hebben de 3 kasten helemaal naar ons zin geplaatst, erg blij mee! Goede communicatie en komen alle afspraken na.

FANTASTISCH

WIj hebben nu voor de 2e keer in 3 jaar tijd (schuifdeur) kasten op maat laten maken door Pinchetti. Wij zijn buitengewoon tevreden vanaf het moment van bestellen tot en met montage. Deze mensen weten waar ze over praten en zijn zeer deskundig. Waar wij dachten kan dat wel?, heeft Pinchetti een perfecte oplossing. Heerlijk als er zo wordt meegedacht. De montage zou ongeveer 2 dagen duren en ze waren in 1 dag klaar. Wij zijn best wel kritisch, maar kunnen u verzekeren dat het er TOP uitziet. Wij hebben geen aandelen in dit bedrijf, maar hier moet je zijn als je wat moois wilt hebben en op maat gemaakt. Medewerkers van Pinchetti, heel erg bedankt.

Fantastisch bedrijf

Super mooie nette kast. Jongens werken netjes en zijn heel vriendelijk. Wij zijn er blij mee.

Blij met de kasten

Mooie kasten voor in de kamers van de kinderen. Erg blij mee!

Zeer licht lopende kasten met mooie uitstraling

Vakkundig in elkaar gezet door monteurs die heel netjes werken daardoor een mooie afwerking. Ze nemen al het afval mee retour en zorgen dat de vloer weer schoon is . Voor wat betreft de hangkast deze is goed bedacht door Pinchetti Wij zijn helemaal blij met het resultaat

Hele goede en deskundige service

Ik ben erg tevreden over mijn inbouwkast op zolder, met schuine wand. De visie die ik voor ogen had, en heel goed werd begrepen, is helemaal tot leven gekomen. Ik heb geen minpunten. Vanaf het begin aan verliep alles goed, tot het laatste eind.

Goede service en goede vakmensen

Alles tijdig en naar behoren geleverd.

Goede prijs kwaliteit en duidelijke afspraken

Leuke ontvangst bij intekenen, vriendelijk en meedenkend. De planning ging strak en in overleg. Ook de uitvoering ging zoals gewenst. Voor een ieder die voor een kast op maat gaat, raad ik dit bedrijf zeker aan!

fantastisch

In de showroom al goed geholpen, fijne uitleg over de mogelijkheden. Onze verwachte plaatsingdatum kon vervroegd worden, wat ons erg goed uitkwam. Op de plaatsingsdag, keurig op tijd. materiaal goed verpakt en kundig personeel. Met zorg is alles voor bereid en uitgevoerd. Dikke pluim

Mooi product en prima service

Een mooi product op tijd geleverd en met vakmensen geplaatst.

fantastisch bedrijf

alle lof voor het bedrijf ,denken goed mee met wensen over te plaatsen van de kast Aardig en vakbekwaam personeel ,leveren 1 ste klas werk af

Top.

Vriendelijke vaklui en net werk geleverd.

Prima Kasten geboud, door zeer plezierige bouwers

Zou het zo weer doen. Was precies zo als ik wilde

Top service en vakmanschap!

Wij zijn ontzettend blij en tevreden met onze op maat gemaakte wand-tv kast. Het is een echte eye-catcher in onze woonkamer nu. De service is top, de monteurs zeer vakkundig en klantvriendelijk.

Kwalitatief uistekend, van ontwerp tot plaatsing.

Helemaal tevreden

Prima op tijd,, snel en zeer vakkundig gewerkt door de dames en alles weer keurig opgeruimd ! Zeer tevreden .

Heel mooi resultaat

Twee kledingkasten laten maken en ladekast. Resultaat is echt supermooi geworden. Aardige mensen en netjes gewerkt

Noordenweg 1416

2984AG Ridderkerk