Pluspunten
deskundig ingemeten en geplaatst van onze garderobekast
Verbeterpuntenmeer keuze aanbieden in verlichtingsopties
Pluspunten
De medewerkers van Pinchetti en van Caem werken zeer netjes en vakkundig, en hebben alle kasten naar volle tevredenheid geïnstalleerd. We zijn zeer tevreden over het resultaat!!
Pluspunten
Gewoon, zoals het hoort.
Pluspunten
Prettig contact gehad met de diverse medewerkers, zeer netjes en professioneel in de omgang!
VerbeterpuntenPaar zaken waren niet juist gemonteerd. Alles is netjes opgelost, maar zou voor iedereen prettiger zijn om het de eerste keer goed te doen.
Pluspunten
Personeel is top
Pluspunten
Best wel een investering ......een kast, in mijn geval twee kasten, maar dat verdient zich terug in kwaliteit, service en vakmanschap! Trudy, Rotterdam
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ik geef dit adres al jaren door aan vrienden en bekenden die op zoek zijn naar maatwerk in schuifkasten. Mooie producten en goed werk.
Pluspunten
Prima prijs kwaliteitverhouding, kundig, betrouwbaar en vriendelijk personeel. Oplossingsgericht en denken mee met de klant. Dit is de 3e keer dat we terugkomen voor een grote bestelling. Dit doe je alleen als de dienstverlening top is!
VerbeterpuntenGeen, Ga op deze manier verder!
Pluspunten
enorme betrokkenheid en advies - heren die kasten hebben geinstalleerd zijn prima vaklui en bovendien bijzonder netjes,
Verbeterpuntentop, geen verbeterpunten
Pluspunten
Zeer goede afhandeling een professioneel berdrijf.
Pluspunten
Leveren vakwerk, vriendelijk en kundig personeel, bijzonder net en professioneel montageteam. Een aantal misverstanden in de communicatie zijn prima, professioneel en naar volle tevredenheid opgelost!
VerbeterpuntenCommunicatie door de drukte oogt af en toe wat rommelig. In de aanloop richting de definitieve aankoop van een inloopkast hebben we in het totaal met 3 verschillende personen om de tafel gezeten. Een vaste contactpersoon en gemaakte afspraken misschien wat beter vastleggen in een klantdossier misschien een optie?
Pluspunten
Echt vakmanschap
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Meedenkend en professioneel.
VerbeterpuntenWeet er geen.
Pluspunten
Superbedrijf. Prachtige kasten en uitstekende service. Een een aanrader!
VerbeterpuntenKan ik niet verzinnen.
Pluspunten
Gemaakte afspraken en levering netjes nagekomen!
Pluspunten
Positieve indruk van het bedrijf, zeer correct personeel, duidelijke uitleg bij bestellen kast. Plezierig bedrijf.
Noordenweg 1416
2984AG Ridderkerk