Eerste afspraak om de kasten te ontwerpen daar werd goed mee gedacht , paar keer nog van mij uit veranderd alles kon . Oplevering van mijn huis werd uitgesteld , geen probleem . Kasten werden op tijd geleverd toen het kon . Vriendelijke monteurs ( ook een vrouw ) heel deskundig . Kasten zijn prachtig op maat gemaakt .nen er erg blij mee . Alleen maar lof .

Goed geholpen, kasten wand netjes geplaatst

Super top

Deskundige, vriendelijke monteurs, die niet snel voor één gat te vangen zijn. Verbaasd om een stel leuke, stoere dames op de stoep te zien staan, die samen twee schuifdeurkasten in elkaar gezet hebben. Het wandmeubel plaatsen gaf nogal gedoe, maar alles werd keurig opgelost.

Professionals!

De kast was snel geplaatst. Er werd keurig netjes gewerkt. Een aanrader voor iedereen, die op zoek is naar een kast.

Van begin tot eind geweldig ontvangen, geadviseerd, op de hoogte gehouden en gemonteerd. Heel goed personeel. Kasten zijn prachtig. En nog een billijke prijs ook.

Snelle en nette service van hoge kwaliteit

Na eerder een inbouwkast op zolder te hebben laten instaleren nu ook voor een schuifdeursysteem in de gang gekozen. Een relatief kleine project. De keuze was snel gemaakt en de afspraken voor het inmeten en plaatsen kwamen net zo snel. De afwerking is top en de twee instalateurs netjes en ruimen alles op. Zelfs buiten de stofzuiger over straat om de laatste aluminiumslijpsels te verwijderen.

Klasse personeel

Werken netjes en snel, ruimen alles keurig op.

Keurig bedrijf, plaatsing ging en nog belangrijker: stevig en loopt als een trein zo soepel!

Geplaatst door twee vrouwen, in een woord keurig en ze waren nog gezellig ook!

Super service

Er Wordt met de klant meegedacht rn super vriendelijke montage personeel..werken netjes en.accurawt. top!

Professionele en vriendelijke monteurs en een prachtig product!

Alles vanaf het begin transparant en volgens afspraak verlopen, kast geplaatst en alles netjes opgeruimd. Wij genieten nu ten volle van een prachtige kast!

Klasse en vakmanschap

Ik schrijf zelden reviews, maar maak graag een uitzondering. Wat een ontzettend fijne zaak. Uitstekende kwaliteit kasten, denken goed mee, heldere en duidelijke communicatie, echte vakmensen. Geen enkel verbeterpunt te bedenken. Ik ga jullie bij iedereen aanraden!

Echt maatwerk inbouwkast

Goed en geduldig advies gekregen over de aanschaf van onze inbouw schuifdeurkast. Ook de inbouw door de eigen monteurs verliep prima. Netjes afgewerkt.

Kwaliteit!!!

Een goed en mooi bedrijf waar alles mogelijk is omdat de fabriek achter de showroom aanwezig is. Het is een jong team met vakbekwame mensen die je goed te woord staan en meedenken in het proces van de indeling en de keus van de deuren. In de showroom kun je zien wat er allemaal is aan materialen en kleuren en wat er allemaal mogelijk is. De kasten die geplaatst zijn zien er prachtig uit en we zijn meer dan tevreden. Ook de monteurs zijn heel vakbekwaam, kortom: we gaan zeker Pinchetti en VanCaem aanraden! Jaap & Luzan Groenenboom

Keurig geholpen. Netjes gewerkt. Kortom heel blij met het eindresultaat!

Alles geheel volgens planning, nette monteurs die zelfs onze trap nog hebben gestofzuigd.

3 kasten verder service nog steeds TOP!

Van de week is onze 3e kast geplaatst. Waarom we nog steeds voor Pinchetti en van Carl hebben we gekozen is de service! Van de afspraak op kantoor tot plaatsing van de kast. De heren die geweest zijn zeer beleefd en netjes! Zeker een visitekaartje dus voor het bedrijf. Ruimen alles netjes op en stofzuigen zelfs buiten waar er gezaaid is … extra service waar menig bedrijf wat van kan leren!

Prima werk geleverd!

Zeer prettig contact en hele goede dienstverlening voor een scherpe prijs!

Kan ik iedereen aanbevelen… top

Prachtige kast door vakmensen gemaakt en geinstalleerd

Een super mooie kast

Wij zijn superblij met de kast en de grote hoeveelheid aan ruimte.

super service!!

zeker een aanrader. hele mooie deuren op maat laten maken en ook snel geplaatst!!!

Heel goed gegaan en gedaan!

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen in jullie kastenstudio! Daarna kwam iemand thuis om de maten op te nemen! Alles is keurig doorgenomen en er zijn goede afspraken gemaakt! Uw monteurs hebben vakwerk geleverd en alles weer keurig opgeruimd en gestofzuigd! Ik ben heel blij met de nieuwe inloopkast!

Helemaal top

Vriendelijke verkoper, goede ideeen, denkt mee met de klant super personeel. Gaan keurig te werk, netjes rustig en voorzichtig Prima eindresultaat.. helemaal blij

Goeie service

Werken netjes Ruimen troep op Zijn beleeft.

Goede kwaliteit

Heel veel opbergruimte. Ideaal tot het plafond dicht hoef niet meer bovenop de kast te stoffen.

Prettige ervaring & alles oké

Alles is goed uitgevoerd en het ziet er prachtig uit. De mensen hebben goed werk geleverd en zijn sympathiek. We zijn zeer tevreden

Noordenweg 1416

2984AG Ridderkerk