prettig ontvangst en behandeling in showroom. Zeer correcte afhandeling van de order. Er werd contact gezocht bij wijzigingen o.i.d., alles is en werd besproken. Steeds zeer meedenkend en flexibel geweest met ons als klant. Montage vlekkeloos, resultaat meer dan geweldig. Wij zijn erg blij met het resultaat! kortom een meer dan tevreden klant. mvgr.

Super tevreden

De diverse kasten bekeken in de showroom maar het eindresultaat thuis was echt zelfs nog mooier. Ook de installateurs werken erg netjes en secuur. Onze kasten zijn een plaatje geworden !

TOP

Super mooie deurenkast van Pinchetti&VanCaem. Ik ben erg tevreden. Mooi en professioneel gedaan door 2 snelle en ontzettend aardige vakmannen. Top!

grandioos

netjes ,goed afgewerkt en prima service

gewoon goed

ze hebben heel netjes geinstalleerd. Vakmanschap gecombineerd met beleefdheid, waar vindt men dit nog?

Top geregeld

Keurig geregeld, kast voldoet pressies aan onze verwachtingen.

Super , een aanrader mooi design en kwaliteit !!

Correct geholpen in de winkel , en het personeel die de kasten hebben geplaatst echt vakmensen.

Goede hulp bij het concretiseren van je wensen, komen afspraken na

Maken mooie dingen, uitvoering netjes, laten geen rommel achter

Uitstekend!!!

Ik kan iedereen aanraden naar Pinchetti te gaan. Ze hebben geweldige kasten en deuren. Ontvangst heel hartelijk. Denken mee met jouw wensen. Plaatsen alles keurig netjes en denken ook ter plekke goed mee. Kortom echt uitstekend. Ik ben heel blij met het resultaat. Na het zien van mijn deur volgende de buren bij ons ook.

Prima werk geleverd!

Prettige ervaring, goede adviezen, goede kwaliteit en goede monteurs

Prima werk geleverd!

Prettige ervaring, goede adviezen, goede kwaliteit en goede monteurs

ben er super blij mee netjes gewerkt zeker een aanbeveling

Alweer een prachtige kast!

Wat een fijne service bij Pinchetti En Van Caem. Alles verloopt volgens afspraak, ze geven goed advies, goede bereikbaarheid en ook deze 2e kast is helemaal naar wens. Top!

Deskundig en betrokken begeleiding en een schitterend eindproduct!

Prettige ontvangst en begeleiding in het uitzoeken van onze kasten. Afspraken worden nagekomen. Tijdens het gehele proces naar de realisatie wordt er meegedacht en deskundig advies gegeven. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat

Goede samenwerking leidt tot een mooi kast!

In twee sessies tot het definitie ontwerp gekomen voor een kast. Afspraken werden nagekomen, volgens afspraak gemonteerd. Goede service, een tevreden klant!

Geweldig bedrijf.

Vanaf het eerste moment zeer goed geholpen. Er werd meegedacht en dat heeft geleid tot een fantastisch resultaat. Uiterst vriendelijk en deskundig en vriendelijk personeel, zowel in de zaak als bij plaatsen kasten zijn perfect geplaatst. Kortom, een aanrader!

Mooie kaart, zeer net afgemonteerd

De geleverde kastenwand van Pinchetti & Van Caem is ze net in elkaar gezet en sluit mooi aan over de gehele wand zoals besproken in de showroom. Wij zijn er zeer tevreden over.

Prima gedaan en goede service

Keurig gewerkt en alles conform afspraak

vakkundig en netjes

keurig personeel die er netjes, schoon uitzien. zij werken hard !

Prima kast, netjes geïnstalleerd.

Keurig geholpen in de showroom. Kwamen daarna hun afspraken na. Waren op tijd en hebben de kast keurig geïnstalleerd.

Noordenweg 1416

2984AG Ridderkerk