Heel strak en netjes!

Heel netjes gemonteerd, de jongens waren erg vriendelijk en beleefd.

GE WEL DIG

Geweldige service en goede gasten. En het kan nog service bestaat echt nog!! Echt top gedaan jullie!

Kan niet beter.

Aangename medewerkers, goed meedenkend, uitstekende communicatie. Zo zou het bij ieder bedrijf moeten zijn.

fantastisch

mooie 3 deurs kast geplaatst en dat binnen 21/2 uur. zeer netjes gewerkt en alles opgeruimd.

Super service. Mooie showroom

Wij hadden 3 bezoeken aan de showroom nodig omdat we zoveel keuze is. Goed en duidelijk geholpen. Ook zijn de leveringen vooraf helder en montage afspraak dus ook.

Duidelijke communicatie, goede prijs en Keurig geleverd

Top! Goede en nette monteurs. Naar verwachting en naar wens geleverd. Blij met het eindresultaat. Heldere communicatie.

vakmensen

onze kast is vlot en vakkundig geplaatst door de mensen van Pinchetti wij zijn er heel blij mee

Prima service en installatie door vakkundige krachten

Uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak waar wij eerder al twintig jaar met plezier gebruik van hebben gemaakt. Het stofzuigen na afloop van de plaatsing was de kers op de taart (-;

Vakkundig en netjes

Op zolder naar volle tevredenheid een inloopkast laten maken. Netjes en vakkundig gedaan door de werknemers van Pinchetti & van Caem.

Professioneel en goeie prijs/kwaliteit verhouding

Omdat wij nogal wat specifieke wensen hadden voor onze kasten, bleek het onmogelijk om op de meubelboulevards te slagen en gingen wij op zoek naar meubelmakers. Zo kwamen wij terecht bij Pinchetti & Van Caem. Onze plannen en wensen werden snel vertaald in een offerte en na het definitief maken van de materiaalkeuzes en nog wat kleine aanpassingen in ons ontwerp, hebben wij opdracht gegeven. Er is nog iemand thuis langs geweest om voor alle zekerheid de maten te controleren en ruim een maand later zijn de 4 kasten geleverd. Het team wat de kasten heeft afgemonteerd en opgebouwd, werkte snel, vakkundig en heel netjes.

Goede ervaring. Mooi resultaat.

Klassewerk van ontwerp tot uitvoering

Deskundig advies. Bekwaam personeel en degelijk materiaal, kortom wederom een uitstekende ervaring!

Kundige vakmensen

Vakmensen die weten wat zij doen. Mooie goede materialen. Heel netjes en schoon gewerkt met oog voor detail. Wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanraden andere mensen

Schitterende inloopkast en keurige aflevering

Schitterende inloopkast, zeer vakkundig gemonteerd en goede service

Geweldig goede service

Vriendelijke werknemers en als je wat vraagt word er gelijk actie ondernomen. Top, ga zo door

Top bedrijf

Bij het samenstellen van de kast prima geholpen, wel een lange wachttijd voor het plaatsen maar ja, goeie bedrijven hebben het druk. Op de dag van plaatsing is alles keurig gedaan, twee rustige en beleefde monteurs hebben alles in elkaar gezet en toen de kast klaar was alles samen met ons gecontroleerd. Daarna zijn ze vertrokken zonder een vuiltje of iets achter te laten, helemaal top.

Ze doen wat ze beloven

Prima service en plaatsing.Afspraken kloppen gewoon.

Helemaal super

Duidelijke informatie, prettig personeel, afspraken worden nagekomen. Kortom perfect produkt afgeleverd en geplaatst!!

Vakkundig, werken netjes, vriendelijk in 1 woord TOP!

Heel tevreden! De kast is prachtig geworden.

Van begin tot het einde correcte afhandeling

Van begin tot het einde een correcte afhandeling

Zeer gunstig

Geweldig !

Super gewerkt, niets dan lof!

Mooie kast en prima service

Kasten (garderobe en woonkamer) zijn netjes geplaatst. Helaas was de maatvoering niet correct maar dit werd op dezelfde dag prima hersteld door naar de zaak (Voorthuizen naar Ridderkerk) heen en weer te rijden.

Prima service!

Wij zijn zeer tevreden met het hele traject: van het uitzoeken van de kast die bij ons past, het opmeten tot aan de installatie. Altijd goede communicatie en duidelijke afspraken. De kast is echt heel mooi.

Van start tot finish Perfect

Zeer Professioneel bedrijf die hoogwaardig kwalitatief maatwerk levert.

Noordenweg 1416

2984AG Ridderkerk