VerbeterpuntenNvt
Beste Daan, Goed om te horen dat we een ruim voldoende hebben kunnen scoren bij jouw eerste bezoek aan JuniorHockey.nl
Pluspunten
Makkelijk te bestellen. Moest iets ruilen en was zonder problemen uit hunzelf goed geregeld. Dank.
Wij zijn blij om te lezen dat jouw eerste ervaring met JuniorHockey.nl zo goed bevallen is. Hopelijk zien we je nog een keer terug.
Beste Dorine, Wat fijn om te lezen dat we volgens jou alles goed gedaan hebben. Hopelijk geeft dit genoeg aanleiding om nog een keer bij ons te bestellen.
Pluspunten
service en klantgericht. Oprechte informatie die niet altijd het commercieel voordeel voor het bedrijf oplevert op dat moment maar voor mij wel een bedrijf is waar ik bij terug kom omdat ik ze kan vertrouwen!
Wat een goede beoordeling en wat een mooie complimenten. Ontzettend fijn om te zien dat we oprecht zijn en eerlijk advies geven.
Pluspunten
Mooie en uitgebreide collectie tegen een concurrende prijs. En omdat het dan ook nog eens snel in huis is en je makkelijk kunt ruilen ben ik een tevreden klant!
Beste Marc, Allereerst hartelijk dank voor deze positieve beoordeling en voor het benoemen van onze sterke punten. We zien je uiteraard graag nog een keer terug.
Pluspunten
Product komt exact overeen als de foto
Beste Jean, Wij zijn blij om te horen dat jouw eerste ervaring met JuniorHockey.nl zo goed bevallen is. Hopelijk tot een volgende keer.
Pluspunten
Zeer snel en exact geleverd.
Beste Henri, Heel erg bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Leuk om te horen dat de eerste ervaring met ons zo goed bevallen is.
Pluspunten
Voordelig
Beste Agnes, Goed om te horen dat we een ruim voldoende hebben kunnen scoren bij jouw eerste bezoek aan JuniorHockey.nl
Beste Greetje, Ontzettend bedankt voor deze super beoordeling. We hopen uiteraard dat je nog vaker bij ons gaat bestellen.
Pluspunten
Overzichtelijke site met een mooi assortiment van hockeyspulletjes. Snelle levering!! Als kleindochter binnenkort weer iets nodig heeft, weet ik waar ik terecht kan. Een aanrader.
Verbeterpuntenn.v.t.
Beste Wil, Bedankt voor deze super goede beoordeling. We gaan uiteraard de volgende keer zorgen dat je minimaal net zo tevreden bent over ons.
Beste Roel, Wat leuk om te lezen dat we volgens jou alles goed gedaan hebben. Hopelijk geeft dit genoeg aanleiding om nog een keer bij ons te bestellen.
Pluspunten
zeer professioneel en attent
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vlot geleverd
Beste Wim, Bedankt voor deze super goede beoordeling. We gaan ons uiterste best doen om de volgende keer weer zo'n hoog cijfer in de wacht te slepen
Pluspunten
Snelle levering,goed product
Beste Alie, Heel erg bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Leuk om te horen dat de eerste ervaring met ons zo goed bevallen is.
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie.
Beste Brouwers, Ontzettend bedankt voor deze super beoordeling. We hopen dat je nog vaker bij ons gaat bestellen
Pluspunten
Gewoon goed. Alles volgens afspraak.
Beste Paulien, Wat fijn om te lezen dat alles ''gewoon goed'' is, dit is één van de grootste complimenten die we kunnen ontvangen.
Beste Janneke, Bedankt voor deze super goede beoordeling. We gaan ons best doen om er volgende keer weer zo'n hoog cijfer in de wacht te slepen.
Beste Harmke, Bedankt voor deze super goede beoordeling. We gaan ons uiterste best doen om de volgende keer weer zo'n hoog cijfer in de wacht te slepen.
Pluspunten
Duidelijke site, groot assortiment, supersnelle levering!
Beste Babs, Bedankt voor het invullen van de beoordeling en het benoemen van onze sterke punten. We wensen je veel plezier met de spullen.
Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan, super snelle levering.
VerbeterpuntenVoor mij valt er niets te verbeteren, ga zo door
Beste Jessica, Wat fijn om te lezen dat we gewoon door kunnen gaan waar we mee bezig waren. Vriendelijk zijn we uiteraard altijd tegen onze klanten.
Beste Hidde, Ontzettend bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Leuk om te horen dat de eerste ervaring met ons zo goed bevallen is.
Beste Natasja, Ontzettend bedankt voor deze super beoordeling. We hopen dat je nog vaker bij ons gaat bestellen.
Graafschap Hornelaan 137
6001 AC Weert
HockeyCity.nl is in 2017 ontstaan vanuit de succesvolle webwinkel JuniorHockey.nl. Steeds vaker kregen we de vraag of ook hockeyspullen konden leveren voor de wat oudere kinderen binnen het gezin en eventueel ook voor de hockeyende vaders en moeders. Kortom: een plek waar iedereen van jong tot oud online de juiste spullen zou kunnen vinden voor het beoefenen van de mooiste sport ter wereld. Wij hopen dat we met HockeyCity.nl een plek hebben kunnen maken waar iedereen kan vinden waar hij/zij naar op zoek is.