Beste Simone, Heel erg bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Leuk om te horen dat de eerste ervaring met ons zo goed bevallen is.
Pluspunten
Snelle levering!
Beste Anne, Bedankt voor deze super goede beoordeling. We gaan ons best doen om de volgende keer weer zo'n hoog cijfer in de wacht te slepen.
Pluspunten
Deze week een eerste bestelling geplaatst. De eerste keer kwam ik niet door het bestelproces heen. De medewerker heeft mij op een zeer klantvriendelijke wijze geholpen. Hij had er veel geduld en zo heb ik toch een bestelling kunnen plaatsen en is mijn dochter heel blij met haar nieuwe Adidas hockey schoenen. De levering was ook snel. Kortom alleen maar lof over dit bedrijf en zijn medewerkers. Hartelijke groet, Odette
VerbeterpuntenGeen. Service en levering was perfect.
Beste Odette, We proberen inderdaad onze klanten zo goed mogelijk te helpen ook als iets niet helemaal gaat zoals het zou moeten gaan. Bedankt voor alle lof, we worden er bijna verlegen van ;-)
Pluspunten
Wat een top bedrijf. We hadden in augustus een hockeystick voor onze zoon gekocht. Deze sloeg hij door een fabricage fout door midden. Afgelopen woensdag foto gestuurd en via Dita en Juniorhockey vandaag alweer een nieuwe gehad. Top geregeld allemaal.
VerbeterpuntenDie heb ik niet. Blijf zo doorgaan!
Beste Esmeralda, We zijn heel erg blij met feit dat we door jou een top bedrijf genoemd worden. Wij vinden het echter niet meer dan vanzelfsprekend om onze klanten op deze manier te helpen. We blijven zeker zo doorgaan!
Pluspunten
Goede 1e indruk. Betaling met paypal ! Snelle levering. Keurig verpakt.
Beste Gerard, Bedankt voor de goede beoordeling en de complimenten. Laten we hopen dat de tweede indruk nog beter wordt.
Pluspunten
Goedkoop en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Beste Mel, Dat is nog eens een super beoordeling. We hopen dat je ons de volgende keer ook weer weet te vinden.
Beste Mariska, Wat fijn dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen, hopelijk kom je snel nog een keer terug bij ons.
Pluspunten
Prima service en levering ook bij de afhandeling van een garantiegeval.
Beste Michiel, Ontzettend bedankt voor deze super beoordeling en we proberen iedereen de zelfde goede service te bieden. Als een claim op garantie terecht is zullen we er alles aan doen om een vervangend product voor onze klanten te regelen.
Pluspunten
Snell levering! Tijdens t bezoek aan de site behulpzaam dmv live agent.
Beste Frank, Leuk om te lezen dat de eerste ervaring met JuniorHockey.nl zo goed bevallen is. Door middel van de live agent proberen we direct via onze site onze klanten van het juiste advies te voorzien.
Beste Annemieke, Dat is nog eens een goede beoordeling. We hopen dat je ons de volgende keer ook weer weet te vinden.
Pluspunten
Snelle levering!
Beste Cindy, Ontzettend bedankt voor deze super beoordeling. We hopen dat je nog vaker bij ons gaat bestellen. We wensen je nog een fijn weekend.
Pluspunten
Overzichtelijke website. Goede prijzen van de aangeboden spullen. Duidelijke communicatie na bestelling, o.a. over levering. Snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Beste René, Dat is nog eens een super beoordeling en uiteraard bedankt voor jouw positieve feedback. We laten inderdaad onze klanten altijd op een duidelijk manier weten waar hun spullen zich bevinden.
Beste Conny, Bedankt voor deze super goede beoordeling. We gaan ons best doen om de volgende keer weer zo'n hoog cijfer in de wacht te slepen.
Pluspunten
groot aanbod Snelle reactie / communicatie Scherpe prijs Na het bestellen van de verkeerde maat stick werd dit snel gecorrigeerd, leuk en sympathiek bedrijf!
Beste Aron, Leuk om te horen dat we een leuk en sympathiek bedrijf zijn. Gelukkig straalt het feit dat we doen wat we leuk vinden ook af richting onze klanten.
Pluspunten
Snelle levering, goeie prijs,
Beste Marion, Heel erg bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Leuk om te horen dat de eerste ervaring met ons zo goed bevallen is.
Beste Judith, Ontzettend bedankt voor deze super beoordeling. We hopen dat je nog vaker bij ons gaat bestellen.
Pluspunten
Mooie producten, snelle levertijd, doen wat ze beloven
Wij zijn blij om te horen dat jouw eerste ervaring met JuniorHockey.nl zo goed bevallen is. Hopelijk tot een volgende keer.
Beste Mark, Wat fijn dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen, hopelijk kom je snel nog een keer terug bij ons.
Pluspunten
Gewoon geleverd zoals het hoort. Prima!
Beste Stef, Goed om te lezen dat we precies aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. We zien je graag nog een keer terug.
Pluspunten
Aantrekkelijk bod, vlotte communicatie, snel geleverd.
Beste Frans, Wat een mooie complimenten! Erg leuk om te lezen dat we op alle door jouw genoemde punten goed scoren. En uiteraard veel plezier met de zaalhockeysticks.
Pluspunten
Dat de bestelling correct is af gehandeld.
Beste Els, Niet helemaal het cijfer wat we tegenwoordig gewend zijn te krijgen, maar dit houdt ons wel scherp. Wat zou er volgens jou beter kunnen?
Pluspunten
G
Pluspunten
Ze stuurden mij foto's gemaakt in hun magazijn toen ik vroeg over de echtheid van de kleur van een product. Meteen contact via Whatsapp met aardige kerel en alles supersnel geleverd tegen goede prijzen. Aanrader als je hockeyspullen zoekt
Beste Fer, Bedankt voor deze uitermate goede beoordeling. We proberen onze klanten uiteraard zo goed mogelijk te helpen. Als we daarvoor een foto door moeten sturen is dat geen enkel probleem.
Pluspunten
Zeer tevreden over de producten, service en levering van juniorhockey! Reageren snel op vragen en levertijd is heel snel.
VerbeterpuntenHeb ik op dit moment geen.
Beste Sanne, Wat een complimenten! Erg leuk om te horen dat we op alle door jouw genoemde punten goed scoren.
Ontzettend bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Leuk om te horen dat de eerste ervaring met ons zo goed bevallen is.
Graafschap Hornelaan 137
6001 AC Weert
HockeyCity.nl is in 2017 ontstaan vanuit de succesvolle webwinkel JuniorHockey.nl. Steeds vaker kregen we de vraag of ook hockeyspullen konden leveren voor de wat oudere kinderen binnen het gezin en eventueel ook voor de hockeyende vaders en moeders. Kortom: een plek waar iedereen van jong tot oud online de juiste spullen zou kunnen vinden voor het beoefenen van de mooiste sport ter wereld. Wij hopen dat we met HockeyCity.nl een plek hebben kunnen maken waar iedereen kan vinden waar hij/zij naar op zoek is.