Beste Klant, Bedankt voor deze super goede beoordeling. We gaan ons best doen om er volgende keer weer zo'n hoog cijfer in de wacht te slepen.
Beste Klant, Bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wat zou er volgens jou kwalitatief beter kunnen?
Pluspunten
Heldere uitleg over maatvoering
Beste C, Fijn dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen, hopelijk kom je nog een keer terug bij ons.
Beste Henk, Dat is nog eens een goede beoordeling. We hopen dat je ons de volgende keer ook weer weet te vinden.
Beste Klant, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling en we hopen dat we het de volgende keer minimaal net zo goed doen.
Pluspunten
Er was iets mis met de website en dat werd goed en snel opgepakt en ik ben zeer klantvriendelijk te woord gestaan en snel en goed geholpen. Een dikke 10
Beste Kat, Ook jij maakt ons zo net voor het weekend blij met zo'n goede beoordeling. Fijn om te horen dat we klantvriendelijk zijn en accuraat handelen. Graag zien we je nog een keer terug.
Beste Marijke, Wat maak je ons zo net voor het weekend toch blij met zo'n goede beoordeling, Heel veel plezier met de spullen.
Pluspunten
goede website, snelle bezorging, assortiment okay
Verbeterpuntenproductbeschrijvingen - productadvies kan uitgebreider
Beste Michiel bedankt voor jouw beoordeling en jouw feedback. Zou jij aan kunnen geven hoe we ons productadvies uit zouden kunnen breiden? Hier zijn toekomstige klanten ook bij geholpen.
Beste Klant, Fijn dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen, hopelijk kom je nog een keer terug bij ons.
Pluspunten
Leuk contact
VerbeterpuntenAntwoordnummer voor retour zenden.
Beste Daan, Bedankt voor jouw beoordeling en uiteraard willen we in de toekomst wel graag de mogelijkheid tot gratis retourneren aan kunnen bieden.
Beste Nicole, Fijn dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Wat zouden we de volgende keer van jou nog beter mogen doen?
Pluspunten
Snel en makkelijk om aan bestelling dingen toe te voegen
VerbeterpuntenNvt
Beste Caroline, Dat is nog eens een super beoordeling en uiteraard bedankt voor jouw positieve feedback. We hopen dat je ons de volgende keer ook weer weet te vinden.
Pluspunten
Beste Ineke, Bedankt voor deze super beoordeling en we kunnen zo snel leveren doordat we alle producten die op onze site staan ook echt op voorraad hebben. We zien je uiteraard graag nog een keer terug.
Pluspunten
Snelle levertijd
Beste Tjebbe, Bedankt voor deze super beoordeling en we kunnen zo snel leveren doordat we alle producten die op onze site staan ook echt op voorraad hebben. We zien je uiteraard graag nog een keer terug.
Beste Natasja, Bedankt voor jouw beoordeling en hopelijk kunnen we er de volgende keer nog wat puntjes bij sprokkelen.
Pluspunten
Het ging supersnel, volgende dag bestelling in huis. En dat was ook aangekondigd
Beste Femke, Bedankt voor jouw beoordeling en we zijn blij om te horen dat we ''supersnel'' zijn. Dit kunnen we zijn doordat we alle producten die op onze site staan ook daadwerkelijk in voorraad hebben.
Beste Liane, Dat is nog eens een goede beoordeling. We hopen dat je ons de volgende keer ook weer weet te vinden.
Beste Tamara, Ontzettend bedankt voor deze goede beoordeling. We hopen je nog vaker als klant te mogen verwelkomen.
Pluspunten
VerbeterpuntenWellicht kijken of er iets gebeuren kan met de kosten voor retourzending.
Beste Sonia, Bedankt voor de beste beoordeling die we kunnen krijgen. Uiteraard zouden we heel graag willen dat de kosten voor de retouren omlaag zouden kunnen of uiteindelijk geheel verdwijnen. Aan de andere kant hebben we wel lage verzendkosten en gratis verzending vanaf €35,-
Pluspunten
Goede service, snelle levering! Telefonisch ben ik goed te woord gestaan, er wordt meegedacht.
Beste Klant, Goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en levertijd. Uiteraard proberen we altijd mee te denken, hopelijk kom je nog een keer terug bij ons.
Pluspunten
Alles positief. Tweede bestelling. Wederom alles helemaal in orde!
VerbeterpuntenGeen.
Beste Marc, Fijn om te horen dat we het ook de tweede keer goed gedaan hebben en veel plezier met de mooie schoenen.
Beste Patrice, Bedankt voor deze super beoordeling, hopelijk kom je nog een keer bij ons terug voor je hockeyspullen.
Beste Monique, Fijn dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Wat zouden we de volgende keer van jou nog beter kunnen doen?
Pluspunten
Snelle levering. Kwaliteit producten prima.
Beste Esther, Bedankt voor deze goede beoordeling. We zijn blij om te horen dat we snel leveren en kwalitatief goede producten verkopen.
Beste Klant, Fijn dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Wat zouden we de volgende keer van jou nog beter mogen doen?
Graafschap Hornelaan 137
6001 AC Weert
HockeyCity.nl is in 2017 ontstaan vanuit de succesvolle webwinkel JuniorHockey.nl. Steeds vaker kregen we de vraag of ook hockeyspullen konden leveren voor de wat oudere kinderen binnen het gezin en eventueel ook voor de hockeyende vaders en moeders. Kortom: een plek waar iedereen van jong tot oud online de juiste spullen zou kunnen vinden voor het beoefenen van de mooiste sport ter wereld. Wij hopen dat we met HockeyCity.nl een plek hebben kunnen maken waar iedereen kan vinden waar hij/zij naar op zoek is.