Pluspunten

Snelle communicatie bij stellen van vragen (steeds binnen half uur een mailtje of telefoontje terug). Betrokken bij de afhandeling (navragen of alles goed ontvangen was en of er nog vragen waren(

Check de website of alle maten en beschikbaarheid goed aangegeven staan (wij bestelden een maat 27, maar deze bleek niet leverbaar). Verder goed afgehandeld.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Via internet snelle levering na bestelling. Blije dochter in huis daardoor!

• Communicatie

Pluspunten

Snelle goede service, duidelijke site met goed advies

Ga zo door

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Levering op de juiste dag. Mooie rugzak!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Echt handig deze webshop met alleen maar kinder hockey spullen van bekende merken. Die exclusieve indian maharadja jungle stick vindt mijn zoontje super stoer! Bestellen gaat heel makkelijk, en de spullen zijn de volgende dag netjes bezorgd. Ook leuk om jullie berichten op Twitter te volgen trouwens.

Hippe hockeyspullen vind ik bij jullie passen. Dus hoe meer, hoe beter!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ondernemer heeft veel verstand van zijn producten en informeert over ontwikkelingen/aanstaande productverbeteringen en zet in op innovatieve producten en gadgets die in de smaak vallen bij kinderen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijke webshop waarin het makkelijk spullen zoeken en bestellen is voor hockey artikelen voor kinderen. Verkeerde maat schoenen besteld, maar retour was geen probleem, nieuwe maat direct verzonden. Verpakking prima, ook voor de hockeystick. Die doos wordt nu gebruikt als speeltunnel voor het dwergkonijn.

Een soort 'wizard'/stappenplan om te begeleiden bij het compleet maken van de uitrusting. Of bij obv lengte/leeftijd kind gelijk de relevante producten laten zien. Gezien de doelgroep van de webshop ligt dat eigenlijk wel voor de hand.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snelle afhandeling, overzichtelijke formulieren, bezorging binnen een dag, mooie producten

grotere productafbeeldingen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Mooie en overzichtelijke website. Ruime keus per aangeboden product. Super snelle service!

Graafschap Hornelaan 137

6001 AC Weert

085-0202700

Over Hockeycity.nl

HockeyCity.nl is in 2017 ontstaan vanuit de succesvolle webwinkel JuniorHockey.nl. Steeds vaker kregen we de vraag of ook hockeyspullen konden leveren voor de wat oudere kinderen binnen het gezin en eventueel ook voor de hockeyende vaders en moeders. Kortom: een plek waar iedereen van jong tot oud online de juiste spullen zou kunnen vinden voor het beoefenen van de mooiste sport ter wereld. Wij hopen dat we met HockeyCity.nl een plek hebben kunnen maken waar iedereen kan vinden waar hij/zij naar op zoek is.