Pluspunten
Snel en prettige website
Beste Richard, Bedankt voor deze super beoordeling en heel veel plezier met de spullen.
Pluspunten
Goede prijzen, snelle opvolging en verzending. Ook een snelle terugbetaling (via PayPal) voor 2 items welke toch niet meer voorradig bleken maar al wel betaald waren. TOP!
VerbeterpuntenGeen.
Beste Remon, Bedankt voor deze goede beoordeling ondanks het foutje wat bij ons zelden voorkomt
Pluspunten
goed aanbod
VerbeterpuntenDe bestelling werd 2 dagen later geleverd dan meegedeeld, maar de communicatie met JuniorHockey daarover was wel zeer snel en correct, goed opgevangen.
Helaas ging er wat mis m.b.t. de aflevering in België. Normaal gesproken is de levertijd de volgende werkdag. Verder is alles netjes opgelost met de klant.
Bedankt voor de uitstekende beoordeling en veel plezier met de spullen!
Pluspunten
Goede (1 dag) levering zoals afgesproken incl. juiste tijdige informatie over status bestelling.
VerbeterpuntenDe levering in een plastic tasje vind ik persoonlijk wat karig en beschadigingsgevoelig.
Bedankt voor de goede beoordeling. Jouw opmerking over de plastic verzendtas zullen we zeker meenemen.
Bedankt voor deze goede beoordeling en we wensen jou heel veel plezier met de spullen.
Pluspunten
Info over de juiste maat van hockeysticks
VerbeterpuntenDe kleur van de schoenen Ditta Oberon Fixandgo wijkt nogal af van de foto. Er staat fluo rood en.op de foto lijkt het rood-oranje. In werkelijkheid lichtgevend oranje. Zonnebril aan te bevelen
Bedankt voor jouw goede beoordeling en feedback. We zijn het helemaal met je eens wat betreft de kleur van de schoenen. Helaas is het zo dat fluor kleuren digitaal heel moeilijk hetzelfde als in het echt te maken zijn.
Pluspunten
Via juniorhockey.nl prachtig gepersonaliseerd uit shirt van het Nederlandse hockeyteam gekocht. Prachtig gedrukt, goed op de hoogte gehouden door Cas, erg goede service!
Beste Corry, Wat fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is. We wensen je nog heel veel plezier met het prachtige shirt!
Pluspunten
Snelle levertijd, duidelijke site en goede communicatie.
VerbeterpuntenGa zo door met de goede en fijne service.
Bedankt voor alle complimenten en veel plezier met het mooie shirt!
Beste Tycho, Bedankt voor de goede beoordeling. Het valt ons op dat je een 4 hebt gegeven voor onze snelheid/levertijd. Helaas kunnen we bestellingen die op zaterdag gedaan worden niet eerder dan maandag bij PostNL aanbieden, Hierdoor zal je altijd jouw weekendbestelling op zijn vroegst op dinsdag ontvangen.
Pluspunten
Ik ben super tevreden over mijn bestelling!
Verbeterpunten-
Beste Sophie, Beter kan niet, veel plezier met de mooie shirts!
Pluspunten
Ik had een afwijkende vraag om een shirt in een keepers uitvoering te krijgen. 3 dagen later volledig op maat gemaakt in de bus ontvangen. Tussentijdse communicatie was erg prettig om tot het juiste resultaat te komen. Een echte aanrader!!
VerbeterpuntenGa zo door
Beste Gert-Jan, Bedankt voor deze uitermate goede beoordeling! We vinden het altijd erg leuk afwijkende verzoeken te kunnen verwezenlijken.
Pluspunten
Goede service snelle levering
Pluspunten
Heel persoonlijk! Goede service en mooie producten.
Beste Mireille, Bedankt voor deze super beoordeling en we wensen jouw dochter veel plezier met het prachtige shirt.
Pluspunten
Bij al mijn vragen, werd ik keurig te woord gestaan. E-mail of een telefoontje alles kan. Het was het wachten meer dan waard!
Beste Diana, Bedankt voor deze beste beoordeling die we kunnen krijgen. Heel veel plezier met het mooie Nederlands Elftal shirt.
Beste Manfred, Bedankt voor deze uitermate goede beoordeling. We zien je uiteraard graag nog een keer terug.
Pluspunten
Leuke spullen
Beste Anoushka, Bedankt voor de zeer goede beoordeling en het compliment. We zien je uiteraard graag nog een keer terug.
Beste Karin, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Hopelijk kom je nog een keer terug bij ons.
Pluspunten
Z
VerbeterpuntenZ
Bedankt voor de goede beoordeling. We zien je uiteraard graag nog een keer terug.
Pluspunten
Prima winkel
Beste Marlies, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling. we gaan door met een prima winkel te zijn voor onze klanten.
Pluspunten
Snelle levering goede communicatie
Beste Judith, Bedankt voor de goede beoordeling en de complimenten. We zien je uiteraard graag nog een keer terug.
Beste Rob, Bedankt voor deze uitermate goede beoordeling. We wensen je veel plezier met de mooie Osaka spullen.
Pluspunten
Kwaliteit van materiaal is op dit moment moeilijk te beoordelen, pas aangekocht.
Verbeterpuntennihil
Beste William, Heel erg bedankt voor het invullen van deze goede beoordeling. We zijn ervan overtuigd dat het met de kwaliteit van onze spullen wel goed zit.
Pluspunten
Geleverd conform afspraak. Nette spullen.
VerbeterpuntenMaattabellen (indicatie) toevoegen voor scheenbeschermers
Beste Erika, Bedankt voor jouw beoordeling en jouw feedback. We zullen de maattabel van de scheenbeschermers op een wat beter zichtbare plek zetten.
Beste Celle, Goed om te horen dat jouw eerste ervaring met JuniorHockey.nl zo goed bevallen is. Kom je nog een keer bij ons terug?
Graafschap Hornelaan 137
6001 AC Weert
HockeyCity.nl is in 2017 ontstaan vanuit de succesvolle webwinkel JuniorHockey.nl. Steeds vaker kregen we de vraag of ook hockeyspullen konden leveren voor de wat oudere kinderen binnen het gezin en eventueel ook voor de hockeyende vaders en moeders. Kortom: een plek waar iedereen van jong tot oud online de juiste spullen zou kunnen vinden voor het beoefenen van de mooiste sport ter wereld. Wij hopen dat we met HockeyCity.nl een plek hebben kunnen maken waar iedereen kan vinden waar hij/zij naar op zoek is.