Pluspunten
Afspraak = afspraak.
Beste Tjebbe, Bedankt voor deze uitermate goede beoordeling. En inderdaad afspraak = afspraak bij ons.
Pluspunten
De TK Hockeystick van mijn zoon ging veel te snel stuk. JuniorHockey heeft dit zeer snel opgepakt, contact gezocht met TK en gezorgd voor een nieuwe stick. Goede communicatie én snel geregeld, heel fijn.
Beste Tijn, Bedankt voor deze uitermate goede beoordeling. Uiteraard proberen we altijd zo snel mogelijk een vervangende stick te regelen en gelukkig is dat ook in jouw geval weer snel gelukt.
Pluspunten
Goede prijs, super snelle levering zelfs naar België!
VerbeterpuntenGeen :-)
Beste Kim, Bedankt voor de complimenten en we kunnen inderdaad ook naar België de volgende dag leveren.
Beste Filip, Goed om te lezen dat we ook in België aan de verwachtingen kunnen voldoen. We zien je uiteraard graag nog een keer terug.
Pluspunten
Toen de betaling vastliep werd er meteen gebeld en een nieuwe betaal link gestuurd.
Beste Mieke, Bedankt voor deze uitstekende beoordeling en uiteraard helpen we onze klanten verder op weg als er problemen met de bestelling zijn.
Pluspunten
super snelle levering! Mijn dochter heeft de hockeystick zelf uit gekozen en was super blij toen ze hem de volgende dag al kon uitpakken! Ook netjes verpakt in een goed passende doos, top!
Dat is nog eens een goede beoordeling! Het is inderdaad zo dat we heel snel kunnen leveren doordat alle producten die op de site staan ook echt in voorraad zijn.
Beste Sonja, Zo'n hoog cijfer krijgen van één van onze klanten went nooit. Wij gaan nu extra vrolijk ons weekend in
Pluspunten
Overzichtelijke webshop, bestelproces loopt soepel
Beste Roy, Bedankt voor jouw goede beoordeling. We zien echter nog ruimte voor verbetering en hopen deze de volgende keer te kunnen laten zien.
Pluspunten
Super snelle response en service. Absolute aanrader!! Bedankt, en tot de volgende keer
Beste Twan, We zijn blij dat je ook deze keer onze service weet te waarderen. We zien je graag een volgende keer terug.
Pluspunten
Ontzettend nette service! Bestelde buiten werktijd schoenen en sokken en er ging iets mis met de iDeal betaling. Geheel onverwacht werd ik gebeld door een vriendelijke man ban juniorhockey dat ze zagen dat er iets mis ging en of het inmiddels was gelukt en of ze iets voor me konden betekenen. Erg verrassend!
Beste Esther, We proberen altijd onze klanten te helpen, voor ons is dat niet meer dan normaal. We hopen dat we je een volgende keer ook weer positief kunnen verrassen.
Beste Miranda, Wat goed om te zien dat we meteen al bij jouw eerste bezoek aan ons een 10 hebben kunnen scoren. Volgende keer gaan we weer proberen zo'n hoog cijfer te behalen.
Pluspunten
Snel bezorgd. Gewoon prima.
Bedankt voor deze uitermate goede beoordeling. Fijn om te horen dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen.
Pluspunten
Snelle reactie, snelle levering en overzichtelijke site.
Bedankt voor deze hele goede beoordeling en uiteraard heel veel plezier met de spullen.
Pluspunten
Persoonlijke touch !
Beste Rinske, Daar zit geen ruimte voor verbetering meer in ;-) Bedankt voor het invullen van de beoordeling.
Beste Christianne, We zijn blij om te horen dat we in België weer een heel hoog cijfer weten te scoren. Veel plezier met de spullen.
Pluspunten
Leuk contact en er wordt meteen met je meegedacht ! Echt top service
Beste Martje, Goed om te horen dat ook deze keer alles naar tevredenheid gegaan is en nog bedankt voor de complimenten.
Pluspunten
Op tijd geleverd, Niet te veel emails kwalitiet product
Beste Kenneth, Wat leuk dat jouw eerste ervaring met ons zo goed bevallen is. Veel plezier met de mooie backpack.
Pluspunten
Twee keer bestelling geplaatst, beide keren dag erna geleverd, top service!
Best Floor, We zijn blij om te horen dat we al 2 keer ruimschoots aan jouw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Een eventuele derde keer zullen we je zeker niet teleurstellen ;-)
Beste Rachel, Bedankt voor deze ontzettend goede beoordeling. We gaan uiteraard proberen er de volgende keer net zo'n hoog cijfer uit te slepen.
Pluspunten
Zeer correct / vroeg bijkomende informatie en casi onmiddellijk antwoord
Beste Agnes, We zijn blij om te horen dat we snel en een op een correcte manier communiceren. Veel plezier met de rugtas.
Bedankt voor jouw beoordeling en we hopen dat je ons een eventuele volgende keer weer weet te vinden.
Pluspunten
Mijn favoriete winkel voor de hockey artikelen voor mijn kinderen! Unieke persoonlijke service en snelle levering.
Beste Martijn, Super dat we jouw favoriete winkel voor hockey artikelen zijn. Bedankt voor de complimenten en tot een volgende keer.
Beste Pol, We zijn blij om te horen dat we ook in België een heel hoog cijfer weten te scoren. Veel plezier met de spullen en alvast prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2017.
Bedankt voor deze uitermate goede beoordeling. We gaan proberen een eventuele volgende keer een nog hoger cijfer in de wacht te slepen.
Pluspunten
Op alle punten positief.
Beste Ineke, Wij vinden het ontzettend fijn dat we volgens jou op alle punten positief scoren. Bedankt voor jouw beoordeling.
Graafschap Hornelaan 137
6001 AC Weert
HockeyCity.nl is in 2017 ontstaan vanuit de succesvolle webwinkel JuniorHockey.nl. Steeds vaker kregen we de vraag of ook hockeyspullen konden leveren voor de wat oudere kinderen binnen het gezin en eventueel ook voor de hockeyende vaders en moeders. Kortom: een plek waar iedereen van jong tot oud online de juiste spullen zou kunnen vinden voor het beoefenen van de mooiste sport ter wereld. Wij hopen dat we met HockeyCity.nl een plek hebben kunnen maken waar iedereen kan vinden waar hij/zij naar op zoek is.