Hartelijk dank voor uw reactie. We hebben over u gekochte deken van ruim 1 jaar geleden telefonisch contact gehad met U. Zoals u zelf aangeeft was de deken volledig waterdicht vanaf uw aankoop begin oktober 2020 t/m april 2021. Bij het opnieuw op uw paard leggen bleek de deken niet meer waterdicht. (oktober 2021) Zoals ook op onze website staat aangeven kunnen er vele externe factoren van invloed zijn waarop een deken plots haar waterdichtheid verliest. ( o.a. Vochtig of nat opgeborgen, gewassen, kleine beschadigingen) Het spreekt voor zich dat wij als producent van deze deken geen invloed hebben op deze externe factoren en derhalve kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Omdat wij service erg hoog in het vaandel hebben staan, hebben toch geprobeerd om met u tot een overeenstemming te komen uit coulance. Op ons voorstel om de kosten van opnieuw impregneren te betalen, we waren zelfs ook nog bereid een tegoedbon van 25% van uw aanschafprijs te geven, kon u niet mee akkoord gaan. U wilde een tegoed bon van 50%. Wij zijn van mening alles in het werk te hebben gesteld om met u tot een voor beide partijen passende oplossing te komen.
Jammer dat je ons op 26-08 met een "3" hebt beoordeeld. De tracking van de verzendservice geeft aan dat je het pakket op 24 augustus om 9.50 uur in ontvangst hebt genomen. We zouden het op prijs stellen ons te herbeoordelen.
Originele beoordeling