Beste Fleur, Wat jammer om te lezen dat je niet tevreden bent met ons product. Het is niet nodig om de aaltjes gekoeld te versturen. Echter, na ontvangst is het belangrijk om ze in de koelkast te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat je ze tot de uiterste houdbaarheidsdatum op het zakje kunt bewaren. De aaltjes doden de larven van de mieren, waarna de volwassen mieren het nest opruimen en zich verplaatsen naar een andere plek. Na ongeveer twee weken moet de plaag minder zijn geworden. Zou je contact met ons op willen nemen zodat we met een passende oplossing kunnen komen? Groet van team ECOstyle
Beste Rik, Het spijt ons te horen dat je nog niet het gewenste resultaat hebt bereikt. De aaltjes richten zich echter op de larven van de taxuskever en niet op de volwassen kevers. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen een passende oplossing kunnen vinden. Groet van team ECOstyle
Hallo Elio, ECOstyle kiest haar grondstoffen en producten met zorg. Ons uitgangspunt is dat de ingrediënten van natuurlijke oorsprong zijn; vaak plantaardig en zeker ook afbreekbaar. In bijna alle gevallen komen zij voor op de lijst van de toegelaten producten/grondstoffen voor de biologische landbouw. Vandaar dat je op heel wat van onze producten ook “toegelaten in de BIOlandbouw” zal terugvinden, met het daarvoor toegelaten logo. Helaas is het zo dat volgens de wetgeving van de biologische teelt het label BIO alleen gebruikt mag worden voor zaden, planten en voeding. Voor onze andere categorieën bestaat dit dus niet, en is “toegelaten in de BIOlandbouw” het hoogst haalbare. We hopen dat we je hiermee wat achtergrond hebben kunnen geven. Mocht je nog meer vragen hebben, horen we het graag! Groet van team ECOstyle
Super, fijn om te horen!
Beste Heidi, wat jammer om te lezen. Ik ga contact met u opnemen om tot een passende oplossing te komen.
Wat een fijne recensie, super!
Beste Peter, wat jammer om te horen dat u een vervelende ervaring heeft. De aaltjes tegen larven bladwesp zijn het gehele jaar toepasbaar, mits het tenminste 10°C is. Ik neem contact met u op om tot een passende oplossing te komen.
Ecomunitypark 1
8431 SM Oosterwolde