goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle verzending, maar.....

als er eerst wordt vermeld dat de bestelling enkele dagen vertraging heeft en wij de tuinman daar van op de hoogte brengen, dan verwondert het ons dat toch alles op tijd komt en we dus weer de tuinman moeten bellen....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel geleverd

Na bestelling kreeg ik een bericht dat de levering enige dagen vertraagd zou zijn wegens drukte. Groot was mijn verbazing dat het product toch binnen twee dagen geleverd werd. Hoezo ... interne communicatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

niet te duur snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prettig dat werd bericht dat de zending door grote vraag iets vertraagd zou zijn.

Verpakking van nematoden kan weliswaar goed door de brievenbus, maar ze komen ook in de sealranden terecht, leken hier en daar verkleefd door plaatselijke druk op envelop en zijn niet gemakkelijk uit het plastic in water over te brengen..

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima op tijd geleverd

1. Op de website staat bij de bestellingen niet wat je moet bestellen tegen de hazelnootboorder. Ik heb nu 50 miljoen HB aaltjes uitgestrooid maar twijfel nog steeds of ik de goede heb gekregen omdat op de verpakking staat dat het tegen de taxuskever is. 2. De verpakking plakte uiteindelijk tegen het koelelement van de koelkast aan. Ik ben bang dat een gedeelte van de 50 miljoen aaltjes bevroren is geraakt. Misschien kan Ecostyle hiervoor waarschuwen of iets van luchtbellen of aluminiumfolie in de verpakking stoppen. 3. Later zag ik op een website dat het beter is om de aaltjes uit te strooien zodra de eerste hazelnoten vallen. Ik heb het nu een paar weken later gedaan. Ik weet niet of het nu nog effect heeft.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

dag A besteld, dag C geleverd zoals beloofd. Goed verpakt en efficiënt verpakt. Prima, nu nog even wachten op het resultaat. :-)

Voor mijn bestelling; geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

naar ik hoop gericht o duurzaamheid

goede service, goed behandeld

Pluspunten

communicatie

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website; bestelling gemakkelijk in te vullen

De gebruiksaanwijzing was een beetje verwarrend, omdat er aanwijzingen voor verschillende producten op 1 kaart staan. Ik weet nog niet of het product ook inderdaad werkt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles goed geregeld, ook toen het weer het niet mogelijk maakte het product af te leveren

Prijs niet echt voordelig. Voor mij geen punt, ik heb hard gewerkt en die paar piek vind ik geen probleem. Maar misschien....

goede service, goed behandeld

Pluspunten

correcte en snelle afhandeling van bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede berichtgeving en snelle afhandeling onder in acht name van weersomstandigheden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Besteld en betaald voor aaltjes + val tbv taxuskever en alleen de val geleverd gekregen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel, dirrecte terugkoppeling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wat is afgesproken wordt ook uitgevoerd. Met name de mogelijke niet optimale conditie van de aaltjes als gevolg van de warmte pleit voor u.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dichtbij en het personeel staat altijd vakkundig voor je klaar.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

heldere info op website, vlotte bezorging, goede reactie op bijzondere weersomstandigheden

Enveloppe met aaltjes zou gezien de gevoeligheid voor hoge temp bij voorkeur in voordeurbrievenbus bezorgd moeten worden ipv in PTTbrievenbus (in de brandende zon)

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

mail met vraag gestuurd, is gelijk heel duidelijk beantwoord door ecostyle.

ik wil best het product beoordelen maar het schijnt 3 tot 6 weken te duren voordat de aaltjes het werk doen waar ik ze voor gekocht heb. Dan kunnen jullie beter een mail sturen na 6 weken.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Communicatie is goed.

Niet genoeg ervaring mee, mijn bestelling is door omstandigheden nog niet geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, duidelijke instructie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed en snel geleverd. Top dus

geen

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Wij hebben het artikel nog niet ontvangen, maar communicatie hierover was goed, dus mijn oordeel ove het bedrijf kan ik niet invullen

Pluspunten

Zou het zo niet weten. Een ding ik vind het niet goedkoop

1 Ecomunitypark

Oosterwolde 8431 SM