voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd.

De verpakking moet beter: Hoewel als briefpost verpakt, paste deze niet door de brievenbus. Mede hierdoor is de verpakking beschadigd geraakt. En ook een deel van de zending. Ik heb deze nog wel in kunnen zetten, maar ik kan niet beoordelen of de werking wel optimaal is. Daarnaast is de prijsstelling behoorlijk fors voor hetgeen er uiteindelijk geleverd is. Ook hier weer is het afwachten wat het resultaat is, want uiteindelijk is dat hetgene wat telt. Maar de hoeveelheid en uitstraling van het product bieden te weinig vertrouwen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede instructies aan de telefoon, denken goed mee, vriendelijke dame.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Telefonische vragen vooraf over het te kopen product Aaltjes / Engerlingen correct beantwoord.

De praktijk wees, zoals ik vooraf al vermoedde, uit dat het aantal vierkante meters (50 m2 gras) in de praktijk op 100 m2 gehouden moet worden. Je komt namelijk na het mengen dan precies goed uit bij het uitgieten, in mijn geval een plastic gieter van de welkoop met een capaciteit van ongeveer 10 liter, die ik heb gebruikt voor het uiteindelijke uitgieten. De sproeikop zorgt ervoor dat het water behoorlijk snel wordt verdeeld over het gras. Zou ik voor ongeveer 10,00 tot 13.00 euro minder mij precies aan het voorgestelde op de website hebben gehouden, dan was het bepaald niet goed verlopen. (tekort dus) Nú kwam het dus wel goed uit, omdat ik contact met u had opgenomen vooraf. Ruud Almelo

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering goed product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en duidelijke telefonische uitleg over de gestelde vraag

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering. Pakketje kan door de brievenbus.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heldere website Ecologische artikelen prompte levering Niet duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering en betrouwbare informatie

Geen. Alles naar wens

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima ontvangen bonnen een dag

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie en leveringssnelheid

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en vakkundig

duur

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snel, duidelijk, helder, goed verpakt.

Op de site was het verschil tussen de aaltjes tegen de taxuskever en de taxuskever-val met aaltjes niet helemaal duidelijk. Betere opsomming van de voor-en nadelen zou helpen (wanneer voor welk product kiezen).

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bieden natuurvriendelijke producten aan

Ik heb hier twee producten voor het bestrijden van de taxuskevers besteld. Op de site stond vermeld dat het pakket uiterlijk binnen 2 werkdagen bezorgd zou worden en zo niet je hier bericht over zou krijgen. Helaas was dit niet het geval. Het pakket werd pas na 4 dagen bezorgd zonder enig bericht. Ik heb hier over gemaild en tot mijn grote teleurstelling krijg ik niet eens een reactie terug wat ik toch onfatsoenlijk vind als ik een bestelling heb geplaatst van bijna €50,-.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede producten. Prettig bedrijf en de bestelling wordt goed geleverd.

1 Ecomunitypark

Oosterwolde 8431 SM