Snel. Funktioneel
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 2.825 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,3
Review overzicht
De meeste beoordelingen zijn gemengd tot negatief. Klanten vragen zich af of het product echt effectief is. Prijsstijgingen worden als nadelig genoemd. Er zijn levertijd- en traceerbaarheidsproblemen, maar soms wordt een vervangende levering toegezegd.
Goed resultaat
5 October 2021
Lochem
Aaltjes voor de emelten in mijn tuin gekocht. Snelle levering en goede kwaliteit.
3 October 2021
Astrid
Amersfoort
Beste Astrid,
Bedankt voor de fijne beoordeling!
Vul ik niet in
2 October 2021
Frans van Gent
Anna Paulowna
Mijn bestelling was zoals beloofd snel in huis en dankzij een beknopte uitleg, eenvoudig te gebruiken. Eindelijk af van die vervelende rouwvliegjes.
1 October 2021
Jesse
Leeuwarden
Beste Jesse,
Bedankt voor de fijne recensie en wat super om te horen!
Afwachten wat het doet, het is nu eenmaal een natuurproduct en dit was de 3e keer dat ik aaltjes heb gebruikt op mijn grasveld. Aangezien mijn buren het (nog) niet gebruiken is het lastig om de emelten aan te pakken. De ruime voldoende zit vooral in de acties van ECOstyle, zij hebben na de eerste behandeling die niet aansloeg zonder gedoe extra aaltjes gestuurd. Ook deze 3e levering door mij zelf besteld was snel en goed ontvangen.
30 September 2021
Arjan
Leeuwarden
Was blij, dat mij verteld werd, dat ik de verkeerde aaltjes gekocht had. Heb het toch onder de buxus uitgegoten. Zonde om weg te gooien. Nw. Besteld voor de rupsbestrijding. Nu maar afwachten hoe de buxushaag in maart eruit ziet. Ik zie nu wel nw groen. Of dit stand houdt weet ik niet.
23 September 2021
A
Erica
Vlotte verzending van de bestelling. Heb de stellige indruk ,dat aaltjes werken om onze engerlingenplaag onder de knie te krijgen. Willen volgen voorjaar weer bestellen.
22 September 2021
Conraad
Rolde
Ik had een doosje met lieveheersbeestjes gekocht. In zakjes gedaan en bij planten met luizen gehangen. Een aantal weken gewacht. Geen lieveheersbeestjes gezien, 18 euro armer, luizen eten door
22 September 2021
W
Arnhem
Wat jammer om te horen dat u niet tevreden bent. U heeft van ons de larven van de lieveheersbeestjes ontvangen. Het klopt dat u niet gelijk lieveheersbeestjes ziet. De cylcus van larve tot lieveheersbeestje is 4 tot 7 weken. U had echter al zeker minder luizen moeten gaan zien, dus ik neem even contact met u op.
Na telefonisch contact duidelijke informatie met goed advies welke producten ik zou moeten gebruiken. De tijd is te kort nog om de werking van de producten te kunnen beoordelen.
21 September 2021
A.
Almere
Doordat mijn bestelling erg lang onderweg was geweest en ik niet wist of het wel koel genoeg bewaard was gebleven en daarom nog bruikbaar was kreeg ik een nieuwe zending toegestuurd.
19 September 2021
L.J. van Es
Rotterdam
Kan nog geen oordeel geven over het product. Heb het te kort geleden toegepast om al resultaat te kunnen zien.
18 September 2021
Ad
Rosmalen
mijn ervaring met Ecostyle was goed . het product wat ik bestelde heeft goed gewerkt al mijn emelten die is het gazon zaten zijn helemaal weg met de aaltjes van Ecostyle .
18 September 2021
W.H.M
eindhoven
Wat fijn om te horen, super!
R
17 September 2021
Driebergen
heb aaltjes gekocht tegen engerlingen, deze volgens beschrijving gemengd met water en over de vochtige bodem uitgegoten, dit was een week of vier geleden, toen ik afgelopen weekend een paar stuiken heb verpoot kwam ik in het stuk waar de aaltjes waren uitgegoten nog ongeveer 40 engerlingen tegen op een stuk van nog geen vierkante meter, dus in mijn opzicht helpen de aaltjes niets.
16 September 2021
Ewald
oldenzaal
Beste Ewald,
Wat jammer om te horen dat u geen fijne ervaring heeft met de aaltjes. Ik neem even contact met u op om tot een oplossing te komen.
Nadat ik een week geleden mijn 2 buxus-bollen heb bespoten met de de aaltjes, kom ik vandaag (een week later) in de bollen, veel uitgedroogde zwarte rupsen tegen. Dus het werkt ! Máár... ik kom ook nog een aantal levende rupsen en cocons tegen. Is het raadzaam om de behandeling te herhalen ? Mijn buxus bollen, omtrek 2.80 m, zijn aan de onderkant al behoorlijk kaalgevreten en ik weet niet of dat weer groen wordt ? Met vriendelijke groet, Huub Relouw
13 September 2021
Huub
Bergen nh
Of de aaltjes inderdaad de vliegjes uit de pot hebben opgegeten.
13 September 2021
M.
Leidschendam
Zonder bestrijdingsmiddelen, doel bereikt.
12 September 2021
H
Apeldoorn
Snelle levering en duidelijke informatie
9 September 2021
R
Almelo
Product was veel te lang onderweg en dit had mogelijk gevolgen voor een goede werkzaamheid van het product. DHL levert nooit op tijd in tegenstelling tot Postnl.
6 September 2021
G
zwolle
Ik weet niet of de geleverde ongediertebestrijding werkt, dus kan het product niet beoordelen.levering was wel snel.
3 September 2021
Richard
Den Haag
Snelle levering, duidelijke instructies en de varenrouwvliegjes waren met 95% verminderd binnen 2-3 dagen! Werkt heel goed! De planten merken alleen wat van de hoeveelheid water die je erbij moet geven, maar de aaltjes zelf lijken niet schadelijk te zijn voor de planten.
3 September 2021
Femke
Leiden
1 September 2021
Ruud
Voorburg
weinig effect gehad van de aaltjes voor gebruik tegen mieren alles gedaan volgens de voorschriften maar het resultaat is heel matig.
1 September 2021
Ton
Assen
Goedemiddag Ton,
Wij ontvingen uw onvoldoende beoordeling en nemen even contact met u op om te kijken waar het probleem precies zit. Het is zeker de bedoeling dat de aaltjes hun werk doen.
Prima. Het werkt echt met aaltjes tegen de rouw vlieg larven Wel vaak een tweede keer nodig na een maand
31 August 2021
Gerton
Winterswijk
Snelle levering duidelijke gebruiks instructie.
30 August 2021
Douwe
Appelscha
ECOstyle is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en verkopen van duurzame en milieuvriendelijke producten voor tuin, huis en dier. Het assortiment omvat biologische en organische tuin- en gewasbeschermingsmiddelen, schoonmaakproducten, diervoeding en verzorgingsproducten. ECOstyle zet zich in voor een gezonde leefomgeving met producten die bijdragen aan het behoud van de natuur, met een focus op duurzaamheid, gezondheid en klanttevredenheid.
Ecomunitypark 1
8431 SM Oosterwolde