Pluspunten
Bedrijf is ok, vaker producten van gebruikt, meestal naar tevredenheid. Dit product (taxuskeverval) is echter fragiel. Ook niks gehoord op review op hun eigen website.
VerbeterpuntenDe werkzame stof viel heel makkelijk uit de groeven van de taxuskeverval. Heb dit terug in de groeven moeten frutten, twijfel of het product nu nog werkzaam is. Moet beter vastgemaakt worden of er moet duidelijk voor gewaarschuwd worden dat dit eruit kan vallen (op val zelf en in handleiding).
Nog geen idee of de aaltjes afdoende hun werk doen.
Ik wacht nog op de levering van de bestelling waar ik nu een oordeel over zou moeten geven.
Pluspunten
gelijk via social media ( Messenger) reactie meedenkend en meelevend enthouisiast in contact
Pluspunten
Handelen en leveren conform afspraak, communicatie goed geregeld
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goed en betrouwbaar producten
VerbeterpuntenGeen
Aangegeven 3 dagen maar ondertussen heeft de bestelling geen zin meer, pas na 7 dagen is het bezorgd.
Pluspunten
Met drie tienen spreekt het voor zich, dat ik heel tevreden ben. De snelheid was ook echt van belang, omdat het levend materiaal betrof, aaltjes om de taxuskever te bestrijden.
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke website met goede omschrijvingen van de producten, fijn dat de nadruk ligt op duurzaamheid.
Pluspunten
Nu mijn eerste 2 proefzakjes ontvangen. Verder nog geen ervaringen met dit bedrijf.
VerbeterpuntenVoor het eerst 2 proefzakjes gekocht. Het zou leuk zijn als er een kortingsbon bij had gezeten van bijvoorbeeld 10% korting bij aanschaf van het product voor de 1e aankoop.
Pluspunten
Biologische bestrijdingsmiddelen !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Levering was zoals afgesproken en communicatie was zeer goed hierover. Product goed verpakt en netjes binnengekomen. Ben er erg over te spreken en bestel zeker eens vaker wat.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede site
VerbeterpuntenNvt
1 Ecomunitypark