Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Consumenten prijzen het brede assortiment en de overzichtelijke site. Ze melden vriendelijk en deskundig personeel en snelle levering. Omruil- en retourprocedures gingen soepel en de klantenservice werd gewaardeerd. Over het geheel genomen werd de winkelervaring als betrouwbaar en efficiënt ervaren.
Telefonisch schoenen besteld heel fijn geholpen door uw personeel de schoenen de volgende dag in goede staat ontvangen, vr.Koos.
24 June 2026
Koos
OTTERSUM
Ik heb diezelfde paar sandalen gekocht des tijds en wou ze door dat ze zo goed fitte en goed voelde terug kopen maar die waren nergens meer te vinden of het is bij jullie. Kwaliteit kenners top!
17 June 2026
Maxime
West Vlaanderen
Snelle levering, netjes verpakt en mooie schoenen voor een goede prijs. Schoenen zagen er ook keurig uit.
31 May 2026
Marianne
APELDOORN
Ruime keuze op de overzichtelijke website. Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd
31 March 2026
Paul
ROTTERDAM
Had online schoenen gekocht die de groot bleken te zijn. Zonder problemen konden we de schoenen in de winkel omruilen voor n wel goed passend paar. Daarbij werden we geholpen door een aardige medewerker.
13 March 2026
Hessel
MAASSLUIS
Ontzettend prettig geholpen hier. Ze weten waar ze over praten en geven gericht advies. Ik ben als een zeer tevreden klant de winkel uitgelopen. Aanrader!
20 February 2026
Agnes
De Lier
Supersnel geleverd en op dit enkellaarsje kan ik meteen de hele dag lopen met mijn brede voeten en deze ziet er toch charmant uit.
28 January 2026
Monique
BERLICUM
Vooraf even gebeld. Ik werd erg vriendelijk te woird gestaan en ik kreeg de juiste informatie, over waar ik naar op zoek was (een extra brede leest namelijk).
10 July 2025
Monique
Den Haag
Duidelijke webshop, met veel filter mogelijkheden. En snel in huis!
2 July 2025
H.R.
MONSTER
Ik draag al tiental jaren, ECCO schoenen, stevige werk als wandelschoenen (korte afstanden) Nu kreeg ik blaren aan mijn rechter hiel, nog nooit gebeurd ! Schoenen uit juni 2023. Bleek dat het stootkussen van ander en dunner materiaal was gemaakt, waardoor het eerder sleet. Alex van Alpen bood reparatie aan bij Atiq schoenen, waardoor ik nog 2 jaren kon door "wandelen". Grote klasse van van Alpen schoenen. Kosten voor client: null euro !
19 February 2025
cornelis
Uffel
Duidelijke overzichtelijke webshop en snelle levering! (Volgende dag al in huis).
4 February 2025
GJ
Leiden
Zeer duidelijke website. Door gebruik te maken van de filters had ik snel gevonden wat ik zocht.
20 October 2024
Meike
Alphen a/d Rijn
Vriendelijk mensen er ging wat fout bij post nl Maar er fijn opgelost door het personeel ik zou iedereen aanraden om daar schoenen te kopen ga er zeker weer wat kopen
26 September 2024
Wilma
Wierden
4 July 2024
Betsy
APELDOORN
Ik kan niet anders zeggen; fijne winkel! Vooraf gebeld en heel prettig te woord gestaan. Weten veel relevante informatie te geven.
25 May 2024
T.
BLAUWESTAD
Bedankt voor de snelle levering van deze prachtige sneakers
21 May 2024
Petra
GOUDA
Ik kom al van oudsher in deze winkel. Nul ik verhuisd ben ook verschillende keren in de web-winkel schoenen gekocht. Fijne winkel en overzichtelijke site. Aanrader!
30 January 2024
Herman
Berlikum
Mijn schoenen snel en accuraat bezorgd zijn
15 December 2023
Anneke
Maassluis
Fijn geholpen toen ik vooraf belde. Vriendelijke mensen. Snel in huis.
27 November 2023
Agnes
Breda
Werd netjes gebeld, dat er een klein kleurverschil was. Uiteindelijk bleek het mee te vallen. Ben wel blij met hun eerlijkheid en service door het geven van 20% korting.
19 November 2023
Nicole
VLAARDINGEN
De schoenen werden snel en keurig verpakt toegezonden
4 November 2023
Anneke
MAASSLUIS
Op de website kun je rustig het sortiment naar keuze bekijken. Ook of je maat nog voorradig is. In de winkel wordt je prettig verder geholpen om tot een goede keuze te komen.
3 November 2023
Belia
NAALDWIJK
WAT EEN FIJNE ERVARING, ONLINE BESTELLEN,EN IN DE WINKEL OP AFSPRAAK WANNEER IK WIL KOMEN PASSEN SUPER.
29 September 2023
Tineke
HOEK VAN HOLLAND
Webshop werkt makkelijk en schoenen de volgende dag al in huis.
18 August 2023
Irene
Delft
prima service
24 July 2023
Carin
Wateringen
Naast deze webshop hebben wij een fysieke schoenenwinkel in het Zuid-Hollandse Naaldwijk (hartje Westland). Onze winkel bestaat al sinds 1865. Onze winkel mag dan al 160 jaar bestaan, de schoenen die wij verkopen zijn absoluut van deze tijd! Wij hebben een ruime keuze in dames-, heren- en wandelschoenen. Een kwalitatief perfect product, deskundige bediening en een goede service zijn binnen ons concept vanzelfsprekende kenmerken.
Rembrandtstraat 25
2671 GC Naaldwijk