Goede schoenen ! Prima service

Schoenen on line besteld, en stonden netjes klaar in de winkel. Afgehaald bij de deur. Omdat ik altijd Lowa’s koop was de maat geen probleem. Nog een leuke korting erbij, en het was helemaal naar mijn zin. Mensen: KOOP LOKAAL !!,

Heel vriendelijk geholpen in Corona tijdperk

Goede service.

Goed geregeld, prima.

Schoenen online besteld, kon ze al snel ophalen (dezelfde dag). Ze waren iets te groot en telefonisch contact gezocht om te kunnen ruilen. Die waren in voorraad en nog dezelfde dag werden ze zelfs thuis gebracht en geruild. Deze maat was goed en daarna hoefde ik ze pas te betalen.

Het was gewoon goed

Had wandelschoenen nodig filteren toen had ik keuze uit 5 paar schoenen andere dag opgehaald betaald bij de deur alles was goed

super tevreden

smorgens besteld in de namiddag binnen super tevreden was ik al maar deze service top

FIJNE ZAAK , GOEDE SERVICE EN KWALITEIT

Persoonlijke aandacht kunnen wij zeer waarderen, met gevolg een jarenlange klandizie bij van Alphen in Naaldwijk.

Besteld en twee dagen later in huis en helemaal naar mij zin

Een bijzondere ervaring in deze coronatijd.

Ik ben naar jullie zaak gereden en 2 paar laarsjes meegenomen naar mijn auto. Daar heb ik ze gepast en nog geslaagd ook voor 1 paar. Een keurige afhandeling met de betaling buiten de deur. Hartelijk dank daarvoor. Gr. Adri Jonker.

zeer goede service

Goede service en vriendelijke mensen!

oneline schoenen gekocht...prima afhandeling

Aankoop geslaagd.. Ik verwacht ook eigenlijk niet anders van een gerenommeerd mooi familie bedrijf....

Dat ik altijd op een goede wijze woord geholpen.

Goed geholpen super

Goed advies, eerlijk en snel

Ook via de webshop een snel en deskundig advies, eerlijk over het product en een snelle levering.

Ik heb een hele goede ervaring Goede service Snel en supper geholpen aan de telefoon Achteraf betalen Ook ideaal Alles bij elkaar top

Super levering

Netjes verpakt en snelle service! Voor een mooie prijs.

Super!!!!!

De schoenen waren netjes verpakt en verzonden, en heel fijn dat je achteraf kan betalen.

Geweldige service voor een aantal paar mooie schoenen

In een tijd waarin de winkels gesloten zijn en je online moet bestellen, is het fijn om dat bij lokale ondernemers te kunnen doen. De schoenen zijn dezelfde middag bezorgd in een aantal maten, waardoor iedereen al snel de juiste maat had. Mooi product en door het goede advies én de snelle bezorging, een ideale service!

s'morgens besteld via webshop in de middag bezorgd

fijne winkel en goede behandeling

Overzichtelijk en veel keus

Zeer vriendelijk geholpen. Schoenen werden persoonlijk aan huis gebracht. Retourneren en ruilen was geen probleem.

Hoewel de eerste zending niet goed was (verkeerde maat) werd nadat ik dit telefonisch had gemeld, direct een nieuw paar gestuurd dat ik de volgende morgen al heb ontvangen.

Service, product en prijs zijn top!

Service, product en de prijs verdienen een 10.

Helemaal super

Zulke snelle service...En word met een lach persoonlijk thuis bezorgd.

echter super maandag middag besteld en maandag avond al in huis echt supep service van van alpen top