Pluspunten

Prima webshop en snelle levering . Erg tevreden met de bokshandschoenen .Ook geinig de sint attentie

Pluspunten

Ik ben vriendelijk geholpen en erg tevreden.

Een pin apparaat zou handig zijn, maar dat is dan ook het enige wat ik kan bedenken.

Pluspunten

- Snelle levering - Telefonisch erg goed geholpen: op de site stond bedrag (Black Friday/Cyber Monday), maar was niet verwerkt in het systeem. Werd aan de telefoon gecorrigeerd, even scherm verversen en korting werd zichtbaar. Er wordt dus snel actie ondernomen - Video's bij veel producten

Pluspunten

Ruime keuze in alle artikelen en mooie kwaliteits artikelen. Alles lekker op voorraad altijd heel fijn.

Pin apparaat zou misschien handig zijn, maar zelfs betalen via overmaken is geen probleem

Pluspunten

goed advies

Pluspunten

Duidelijke webshop Groot assortiment (ook voor mensen met grote handen)

Pluspunten

Goede producten voor een mooie prijs.

Meer reclame voor de deur zodat je weet waar je heen moet :P

Pluspunten

Fight2win heeft een breed assortiment en is klantgericht, ik ben goed geholpen en ben tevreden met de bokshandschoenen.

Vindbaarheid

Pluspunten

Top bedrijf, goedkoop, goeie service, kom er al jaren en moet er toch 30minuten voor rijden

Pluspunten

Klantvriendelijk en Persoonlijk advies

Misschien een winkel op een andere locatie (Winkelcentrum/straat)

Pluspunten

Bestelling naar behoren zoals vermeld op de site, vriendelijke personeel.

Pluspunten

Vriendelijk en erg behulpzaam personeel!

Pluspunten

Breed assortiment. Goed geholpen

Pluspunten

ze hebben alles voor de boks sport

Pluspunten

Vriendelijk en goede service. Hartstikke tevreden met mijn nieuwe handschoenen thanks boys!

Op zijn tijd aanschaffen van een pinautomaat

Pluspunten

Vakkundige kennis Vriendelijke en behulpzaam Alleen goede merken Eerlijke mensen Webshop en fysieke winkel

Vindbaarheid van de winkel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg en vriendelijk geholpen.

Pluspunten

Ik zit al 23 jaar in de vechtsport. Mijn complimenten voor het ruime assortiment dat jullie hebben. Ik wil hierbij opmerken dat jullie echte kwaliteits producten verkopen en niet dat goedkope slechte spul waar je niets aan hebt. Ik de prijs ook eerlijk gezien de kwaliteit van jullie producten. Bedankt voor de goede service en adviezen. Zo als jullie zijn er maar weinig gezien de prijs en kwaliteits verhoudingen, te vinden. Mijn dan voor de vriendelijke wijze waarop ik door jullie ben geholpen. Ik ben erg te vreden met de producten die ik bij jullie heb gekocht. Echt top spul. Groet, Mousa

Pluspunten

Vriendelijke service en goede kennis voor het maken van een aankoopbeslissing bij een product

Wellicht iets duidelijker aan de buitenkant aangeven waar jullie gevestigd zitten. Dat is ook het enige puntje :)

Pluspunten

Zeer uitgebruide selectie in artikelen. Medewerkers hebben veel verstand van de vechtsport en kunnen hierin goed adviseren

Locatie

Fascinatio Boulevard 1164