Pluspunten

Snelle levering Vriendelijke personeel Prima service && Topkwaliteit aan spullen ! Echte aanrader!

Pluspunten

Gebeld om aan te geven dat mijn bestelling ontvangen was; persoonlijk en netjes!

Pluspunten

Snelle levering,goed telefonisch bereikbaar .

2x een namelding om te betalen terwijl dit al direct bij de bestelling was gedaan.

Pluspunten

Had mijn bestelling een paar minuten voor 16 uur geplaatst omdat ik de set graag de volgende dag in huis wilde hebben. Meteen werd ik gebeld en geadviseerd over één van de items uit de set. Nils was al bezig mijn bestelling af te handelen. Had het de volgende dag in huis. Met een track en trace code kan je je pakket volgen. Mijn zus gaat dezelfde set bestellen

Pluspunten

goede handschoenen

Pluspunten

Goede service en snel antwoord ook op zaterdag

Bij mijn individuele online order was het jammer dat de gewenste maat net verkocht was in de winkel. Dus de link tussen voorraad winkel en website verbeteren

Pluspunten

Top service! Handschoenen besteld en de volgende er nog meegetraind!

Ik kom binnenkort weer wat bestellen!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijzen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede afhandeling na klacht over levertijden.

Pakketje was er pas na 4 dagen.

Pluspunten

Duidelijke site en snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top ! Kickboksset voor mijn dochter besteld. Werd zelfs gebeld om af te stemmen of ik wel de juiste scheenbeschermer had. Perfecte service !!

Pluspunten

Snelle bezorging , retournering ging snel en goed

Geen verbeterpunt

Pluspunten

Super snelle service!

Geen, jullie doen het top!

Pluspunten

Snelle levering + goede communicatie

Pas website aan op het aantal producten "in stock"

Pluspunten

Duidelijke website en productomschrijving. Ruim aanbod en betaalbare keuzes. Ik ben door Fight2Win goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling.

Mijn bestelling werd volgens afspraak snel verstuurd, alleen de verzending zelf via CollectDriver ging niet goed. Mijn bestelling werd niet op de afgesproken dag geleverd. Wel heb ik tot 22.00 uur gewacht op een bezorger, die dus niet kwam. De volgende dag heb ik in de middag contact opgenomen met CollectDriver. Eerst konden ze mijn bestelling niet traceren, uiteindelijk werd ik terug gebeld en kreeg ik te horen dat mijn bestelling dezelfde dag tussen 17.00-18.00 uur zou worden bezorgd. De bezorger was nieuw en liep de dag daarvoor uit. Uiteindelijk werd mijn bestelling toch geleverd, helaas wel met een dag vertraging en later dan het toegezegde tijdstip.

Pluspunten

Ze zochten zelf contact en vroegen naar aanleiding of het wel de juiste maten waren voor mijn dochtertje. Ik zelf heb er geen verstand van maar ben keurig geholpen, bestelling is aangepast en dochter is heel blij met haar setje !

Blijf zo attent:)

Pluspunten

Snelle levering. Gebruikers vriendelijk website

Pluspunten

Er was iets misgegaan met de bezorging, goede service ervaren en het probleem werd direct opgelost

Pluspunten

Super snelle levering en het juiste artikel ! Kwalitatief goed spul . Geen enkel negatief punt te melden

Pluspunten

top service, snel en goed geholpen aan de telefoon en vervolgens een dag later alle spullen in huis. Fijne website, geen betaalde klantenservice, direct een medewerker aan de lijn die weet hoe of wat... kortom, perfect!

Pluspunten

Snelle levering, snelle reactie op email, goeie kwaliteit spullen, zoon super enthousiast en ziet er super uit in de sportzaal!

Pluspunten

Goede communicatie, snelle levering.

Fascinatio Boulevard 1164

2909VA Capelle aan den ijssel