Pluspunten
Over de kwaliteit kan ik nu nog niet oordelen
Pluspunten
Snel en prima. De sokken waren ingepakt als een luxe product. Met een persoonlijk briefje erbij van de eigenares. Top!
Pluspunten
snel
Pluspunten
Duidelijke website, snel geleverd en uitstekende kwaliteit.
VerbeterpuntenMisschien uitleg geven over wat die nummers betekenen bij Falke sokken.
Pluspunten
betrouwbare site netjes en correct
Pluspunten
Persoonlijke aandacht. Heel pretig.
Pluspunten
Klantvriendelijkheid
Verbeterpunten"Next working day delivery"! Is de standaard geworden...
Pluspunten
Handgeschreven briefje bij mijn bestelling! Hoe attent en persoonlijk.
VerbeterpuntenSame day delivery
Pluspunten
In alle opzichten zeer tevreden
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Scherpe prijs, goed verpakt en leuke attentie ( gepersonaliseerd bedankje met snoepjes)
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Al diverse keren wat besteld naar alle tevredenheid. Bij de laatste bestelling maakte herensokken.nl een vergissing en 1 mailtje was voldoende om het direct op te lossen. Hier herken ik een goede webwinkel aan.
Pluspunten
fast delivery and accurate products
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt, met een handgeschreven briefje erbij! Waar kom je dit nog tegen? Top bedrijf!
Pluspunten
Ik had al een paar Falke Airport sokken in een fysieke winkel gekocht om te proberen en die bevielen mij uitstekend. Daarom online op zoek gegaan om deze sokken in grotere aantallen te kunnen kopen, uiteraard wel tegen de laagste prijs. Gelukkig bij Herensokken.nl terecht gekomen die een ruime keuze heeft en echt de laagste prijs biedt. Bovendien kloppen de omschrijvingen op de website met de juiste modellen. Ik vergelijk veel websites maar ben ze nergens goedkoper tegen gekomen. Of andere websites die maar wat blabla vermelden dat totaal niet klopt met de werkelijkheid. Ik weet inmiddels wel hoe/wat Falke sokken zijn, dus onzin kan ik er makkelijk uit filteren. Dat gebeurt niet bij Herensokken.nl Wel is de levertijd ietsje langer dan gebruikelijk, maar daar had ik al rekening mee gehouden. Dat had ik in andere reviews gelezen. Waarschijnlijk heeft Herensokken.nl geen eigen voorraad en faciliteren zij als doorgeefluik. Dan ben je inderdaad een paar dagen verder. Voor mij persoonlijk niet erg, want ik heb toch voldoende voorraad sokken om die tijd te overbruggen. Uiteindelijk na een paar dagen het doosje ontvangen met alle sokken: juiste kleur, juiste maat, juist type. Bestelling is prima gegaan en volgende keer bestel ik opnieuw bij Herensokken.nl
VerbeterpuntenLevertijd zou iets korter mogen. Je kunt deze sokken alleen in hoeveelheden van 3 paar kopen, dat is een beetje vreemd: als ik bijvoorbeeld 10 paar wil hebben moet ik of 9 paar of 12 paar bestellen. Ik mis een daadwerkelijke factuur; de bevestiging per email is tevens je betalingsbewijs als factuur. Geen losse factuur als bijlage meegestuurd (ik sla ze digitaal op namelijk)
Pluspunten
Snel geleverd, persoonlijk briefje erbij.
Pluspunten
Ik koop hier al jaren mijn Falke Airport kousen tot volle tevredenheid. Ik had deze keer per ongeluk de verkeerde kleur besteld en het omruilen geschiedde binnen enkele dagen.
VerbeterpuntenVoor mij geen.