Pluspunten
werkt fantastisch, bestellen, ontvangen, dragen Gewoon zoals je het verwacht
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle levering en met een leuke surprise maakt dit een perfecte webwinkel.
Pluspunten
Geen oordeel. Slechts sporadische aankopen bij dit bedrijf.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Netjes en leuk verpakt Goede service Bestel binnenkort weer
Pluspunten
Zeer scherpe prijs, keurig verpakt, duidelijke communicatie
VerbeterpuntenSnelheid levering: niet de volgende dag, maar dat was vooraf aangekondigd, dus geen probleem!
Pluspunten
Het pakket zag er zeer verzorgd uit.
VerbeterpuntenIk heb geen punten voor verbetering. Alles was prima in orde.
Pluspunten
Duidelijke website, goede communicatie, leuk verpakt met persoonlijk kaartje
VerbeterpuntenVerzenden duurt wat lang
Pluspunten
betrouwbaar. redelijk snelle levering goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De sokken werden exclusief verpakt en het leek een cadeautje (ondanks dat ik ze zelf gekocht had). Een begeleidend briefje met een tweetal snoepjes maakte het echt speciaal. Dank voor deze "beleving". Ik ga zeker weer bij jullie kopen
stuur een bericht direct na betaling
Pluspunten
alles goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
De herensokken werden netjes geseald in een kartonnen verpakking als brievenbus pakketje bezorgd.
Pluspunten
Persoonlijk geschreven kaartje was een leuke verrassing
Pluspunten
goede service
Pluspunten
Snelle levering. Mooi assortiment