Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Geleverd hetgeen gevraagd is en nog een aardige verrassing toegevoegd
15 June 2020
Guust
Ulvenhout
15 June 2020
Frank
IJmuiden
Sokken kwamen later dan ik dacht. Maar de persoonlijke aandacht met een hand geschreven kaartje maakte een alles weer goed
8 June 2020
Gijsbert
Bodegraven
Perfecte webshop..snelle levering geen verzendkosten..
8 June 2020
Henk
Waddinxnveen
Falcke sokken voor een goede prijs.
29 May 2020
Dewieletjes
Arnhem
Jammer dat het bijna een week duurde voor ik de sokken in huis had. Maar wel leuk een persoonlijke kaart erbij met de hand geschreven veel plezier van uw aankoop.
27 May 2020
Els Kamphuis
ZAANDAM
Fijne sokken,snelle verzending en een geweldige service!!!
13 May 2020
Bea
Apeldoorn
Naar deze webwinkel overgestapt sinds mijn oude alleen nog fabrieksprijzen hanteert. Netjes volgens afspraak geleverd en heel erg keurig verpakt. Aanrader, hier ga ik weer bestellen
6 May 2020
Wilko
Hollandsche Rading
Een merk Falcke van goede kwaliteit / prijs verhouding
27 April 2020
Wim
Purmerend
Nette afhandeling met kaartje enz maar levertje mag wat mij betreft korter Nu heeft het 7 dagen geduurd voordat bestelling geleverd werd.
14 April 2020
Wim
Ewijk
Ik was op zoek naar een paar stel goede sokken die niet knellen om de benen. Ik kwam uit op Falke sokken met een speciale boord. Deze sokken gezocht op internet en daar bleek dat Herensokken.nl de beste aanbieding had. De sokken besteld , ontvangen in een prachtige cadeauverpakking met een lekker snoepje erbij. Aldus zeer verzorgde zending en ook nog eens voor de beste prijs wat wil je nog meer ?
14 April 2020
Herman
Raalte
Snelle levering, zelfs een handgeschreven kaartje erbij met snoepies das wel heeel attent.
2 March 2020
Marco
sGravenzande
Ik heb hier de gewenste sokken tegen een goede prijs kunnen vinden. Alles zeer verzorgd en bij de levering een zeer attente handgeschreven boodschap. Heb ik nog niet eerder ergens anders meegemaakt! Voor mij zeer positief en zeker een goede reden om in de toekomst hier wederom mijn sokken te bestellen.
28 February 2020
Erwin
Voorhout
Ruime keuze en bestellen gaat vrij makkelijk. Helaas heeft bij mij het brievenbus pakketje er wel een dag of vijf over gedaan. Heb hierover gebeld en kreeg een keurige uitleg.
27 February 2020
Gerard
Dirksland
Goeie service, was zelf mijn accountgegevens etc kwijtgeraakt en daarmee oude bestelhistorie. Netjes weer terug en vanzelfsprekend tevreden over de bestelling.
26 February 2020
Peter
Nieuwerkerk ad IJssel
Pantarella sea island sokken gekocht. Uitstekende kwaliteit. Helaas wordt ivm brexit afscheid genomen van dit merk. Jammer
5 February 2020
Jan Willem
Apeldorrn
ik zocht een betrouwbare webwinkel met goede kwaliteit. Deze webwinkel heeft het alle 2 Daarom mijn 5 sterren
5 February 2020
Bas
zaandam
Goede kwaliteit, maar de prijs is wel redelijk hoog !! Goede ervaring bij bestelling en levering !! Mooie attentie bij levering !!
1 February 2020
Kristel
BEKKEVOORT
Goede en duidelijke webshop. snelle verzending goede producten
29 January 2020
Bas
Zaandam
Snelle levering en mooi verpakt! Tevreden!
28 January 2020
Thea
Alphen aan den rijn
Ik hoop dus maar dat ze komen, en liefst zo vlot mogelijk. Of ze lekker zitten, maak ik me geen zorgen.
9 January 2020
G Remmerswaal
Aarlanderveen
keurig en verzorgd, mijn voeten zitten er weer warmpjes bij.
24 December 2019
hans kampf
soest
Al vele jaren ken ik het draaggenot van Falke Airport. Nu bestelde ik deze sokken via Herensokken.nl De sokken zijn zoals altijd prima, de levering verliep voortreffelijk.
17 December 2019
Kees Visser
Veenendaal
Bij bezorging ook nog een persoonlijk bedankje. Leuk!
16 December 2019
Hans
Zoetermeer
Heb de sokken nog niet gedragen, dus kan er nog geen oordeel over geven. Maar Falke sokken zijn mij zeer bekend, daar ik de sokken regelmatig heb gekocht als ik nieuwe kleding aanschafte en dan was het zo veel als mogelijk was toch Falke sokken.
12 December 2019
Gerrit