Pluspunten
Goede en persoonlijke service en verzending. En snel!
Pluspunten
Ja Goed
Pluspunten
Leuke persoonlijke boodschap bij levering.
Zo doorgaan
Pluspunten
Snelle reactie op mail. Goede service. Zeer tevreden
VerbeterpuntenDuidelijker routebeschrijving naar adres in Den Dolder
Pluspunten
keurig verpakt, van wat snoepjes voorzien: ziet er leuk uit. prima levering en vooral prima sokken
Pluspunten
goed verpakt
Verbeterpuntenlange levertijd
Pluspunten
Vlotte, vriendelijke communicatie. Ruime keus.
VerbeterpuntenMogelijkheid om halve paren te bestellen zou wel fijn zijn. Levering was niet echt heel snel.
Pluspunten
Betrouwbaar, Persoonlijk
Sokken ook per paar leveren, andere bedrijven (bijv. Elzinga) op internet doen dit tegen dezelfde concurrerende prijs.
Na het intikken van Falke als merk kwam ik niet op een scherm waar de Bristol (wollen) sokken op voor kwamen. Pas na bewust intikken van "Falke Bristol" kwam ik daar wel terecht, kortom, je moet wel weten hoe de (enige) wollen variant heet en dat bemoeilijkt voor iemand die niet weet hoe de enige wollen variant heet. Mijns inziens een verbeterpunt. Na intikken van "Falke" zou er een scherm moeten komen waarop alle mogelijke varianten met korte omschijving op te vinden zijn, zodat men wel altijd bij de juiste variant terecht komt,.
Pluspunten
Blijf kwaliteitsartikelen verkopen
VerbeterpuntenGraag meerdere kleuren burlington marylebone kniekousen voor dames inkopen. Ben nu al blij met grijs geruit maar zou ook graag blauw en zwart geruit willen
Pluspunten
sokken werden geleverd met een handgeschreven kaartje er in om me veel wandelplezier te wensen. Ook zaten er een paar snoepjes bij! Vind ik leuk en maakt een webshop toch een beetje persoonlijk.
Pluspunten
Snel geleverd en mooi ingepakt, prima!
Pluspunten
Duidelijke site, pakket altijd op tijd. De producten erg mooi verpakt, het voelt altijd alsof je een cadeau uitpakt. Echt aandacht voor de klant, direct door hoe de aankoop verpakt is, en niet pas wanneer de klant contact opneemt.
VerbeterpuntenBlijf zoals je bent.
Pluspunten
Goede prijs voor deze sokken
VerbeterpuntenGa zo door