opmerking los van bedrijf. het is mij opgevallen dat de sokken dunner zijn dan de vorige keren dat ik ook dublin sokken heb besteld
Pluspunten
Leuk dat er nog een kleinigheidje bij zit ( pepermunten )
Pluspunten
De sokken waren mooi ingepakt en er zat een persoonlijk kaartje bij. Heel attent!
Pluspunten
Bijzonder goede kwaliteit sokken, snelle levering. Het kaartje bij de bestelling geeft net dat persoonlijke tintje waar een klant blij van wordt.
Pluspunten
Heldere website
Kleur op de site was duidelijk anders
Pluspunten
Kreeg er een leuk kaartje bij
Pluspunten
Goede afhandeling van de deal. Eerste keer dat ik zaken mee heb gedaan. Zal zeker terug komen als de kwaliteit i.c.m. prijs goed is en blijft.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede en nette communicatie !!!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik was al langer op zoek naar deze specifieke sokken maar had ze niet eerder gevonden. Ben er heel blij mee.
Pluspunten
Zeer goed en perdoonlijk (geschreven note) Helemaal top
Pluspunten
Heldere website. Makkelijk bestellen en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer communicated. Persoonlijk handgeschreven kaartje bij de eerste zending en het heldere verwachtingsmanagement - vertraging van het tweede deel - zeer plezierig en professioneel.
Pluspunten
betrouwbaar, zeer netjes verpakt, klantgericht
Pluspunten
Overzichtelijke site; deugdelijke info en persoonlijke benadering.
VerbeterpuntenGeen