Pluspunten
Bij de verlate levering (niet hun schuld) kreeg ik een keurige handgeschreven excuusbrief. Dat noem ik sportieve service.
Pluspunten
Snel, duidelijk en correct
Pluspunten
Keurig verpakt en goede communicatie
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
VerbeterpuntenNet zoals Bol, de volgende dag leveren.
Pluspunten
Het presenteren van het product in de verpakking was mooi verzorgd met geschreven trekt daarbij. Kwam zeer persoonlijk over.
VerbeterpuntenSnelheid van leveren
Pluspunten
goed verpakt
Verbeterpuntenlevering moet sneller kunnen
Pluspunten
Prima mailverkeer en zeer snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Dikte van de sok in mm. Merkteken of strepen aan onderkant sok. Hoeveel katoen per vierkanten centimeter.
Pluspunten
Op basis van een bestelling en levering kan ik niet een echt oordeel over Uw bedrijf hebben. De gegeven "5" moet U daarom niet als een onvoldoende beschouwen, maar als een "ik weet het eigenlijk nog niet". Dat geldt evenzeer voor communicatie; wij hebben immers eigenlijk nog niet gecommuniceerd. Vooralsnog zal ik dit bedrijf wel aanbevelen; ik heb het bestelde immers ontvangen en ben tevreden over hetgeen U mij hebt geleverd.
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Het is een feestje om het pakketje van Herensokken.nl te krijgen, zo mooi en persoonlijk verpakt!
VerbeterpuntenGeen, veel succes verder
Pluspunten
Mooi aanbod, hoge kwaliteit, service snel en verzorgd! Super sokken winkel.
VerbeterpuntenKan Niks bedenken
Pluspunten
Goede kwaliteit
Pluspunten
Goed verzorgde levering. Handgeschreven dankkaartje heel positief.
VerbeterpuntenVergeleken met ander internetbedrijven wat tragere levering. Op zich geen probleem, maar schept helaas verwachtingen. Advies: geef aan wanneer het product geleverd wordt.