Pluspunten
Gewoon een goede webwinkel voor het leveren van kwaliteitssokkken. En een leuk persoonlijk bedankbriefje bij de bestelling!
Pluspunten
Het product was netjes ingepakt in een leuk cadeau papiertje en niet beschadigd.
VerbeterpuntenOp de website stond dat er een levering werd gegarandeerd van maximaal 4 dagen. Echter heeft het meer dan een week geduurd.
Pluspunten
Duidelijke website, Zeer snelle levering Goed verpakt
Verbeterpunten3 paar sokken in verschillende kleuren kunnen bestellen voor speciale actieprijs
Pluspunten
Sokken op voorraad en snel geleverd.
Pluspunten
Telefonische bereikbaarheid is goed.
Verbeterpuntenbetaalsysteem werkte in mijn geval niet goed. Betaling werd afgebroken, maar kreeg toch bevestiging dat betaling goed was gegaan.
Pluspunten
Ben dus zeer tevreden. Oplossingsgerichtheid voor ander product waardeer ik zeer. Communicatie via mail werk perfect. Ga zo door.
VerbeterpuntenIk kan ze niet bedenken.
Pluspunten
Alles goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
het staat er al ,kwaliteit en snelle levering
Pluspunten
Volgens mij de meest complete sokken site van Nederland. Attente dames aan de telefoon, welke mij zeer goed geadviseerd hebben.
Verbeterpuntende ervaring was goed, dus geen directe aanbeveling. Wellicht kan ik een abonnement op mijn sokken krijgen.
Pluspunten
Persoonlijk contact als het nodig is
Pluspunten
Leuk handgeschreven briefje bij de levering met twee snoepjes.
VerbeterpuntenLiever heb ik geen plastic stokjes door de sokken. Lastig zonder beschadigingen los te krijgen.
Pluspunten
Alles perfect geregeld. Extra pluspunt is de liefdevolle manier waarop het artikel verpakt was, met twee snoepjes als extraatje. een feest om je pakje zo uit te pakken.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Kreeg een verzorgd, lief pakje toegestuurd! Mooie sokken.
Pluspunten
Snelle en nette service !