Pluspunten
correct op tijd geleverd!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle correcte levering
Pluspunten
Zeer vriendelijk.
VerbeterpuntenZou op de hoogte gehouden worden als er nieuwe Falke kousen waren aangekomen. Helaas is dit niet gebeurd.
Pluspunten
Ondanks mijn foute bestelling, toch probleemloos en snel, hersteld
Pluspunten
Een persoonlijk handgeschreven bedankje bij de levering van een paar sokken vind ik werkelijk helemaal top!!!!
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken.
Pluspunten
zie de sterren
Pluspunten
bestelling dezelfde dag nog persoonlijk afgeleverd ( in de stromende regen), vergezeld van een aardig briefje en pepermuntjes
Pluspunten
Service bij ruiling. Redelijk snelle levering.
Pluspunten
Conform verwachtingen
Pluspunten
prima verpakt,prima kwaliteit
Verbeterpunteniets sneller leveren zou fijn zijn.
Pluspunten
De communicatie/aftersales is geweldig.
VerbeterpuntenMaak de levertijd doorzichtiger en plaats deze prominent op de website, ipv weggestopt. Desnoods de melding dat producten pas geleverd worden wanneer alles op voorraad is, en dat wanneer het op voorraad is, het de volgende dag verstuurd wordt. Alles beter dan "binnen 4 dagen verstuurd", want dat is niet meer van deze tijd.
Pluspunten
Snelle bezorging en goede info per telefoon
Pluspunten
Altijd een persoonlijke touch bij de levering en netjes verpakt. Koop hier graag.
VerbeterpuntenSoms niet op voorraad en dan moet je langer wachten. Soms is dat niet erg maar soms heb je snel nieuwe sokken nodig. Het is niet duidelijk wanneer er geleverd wordt.
Pluspunten
persoonlijke note bij de levering
Verkeerde sokken, helaas mijn eigen schuld.
Pluspunten
stipte en snelle levering
Verbeterpuntengeen