Pluspunten
Kwaliteitssokken, gewoon door de brievenbus, voor dezelfde prijs als vroeger in de speciaalwinkels, die er bijna niet meer zijn.
Pluspunten
Heldere, persoonlijke communicatie met redelijke responstijden. Persoonlijke noot bij de bestelling!
VerbeterpuntenBlijkbaar was mijn betaling niet geslaagd. Dit was voor mij niet zichtbaar en ik dacht dus dat mijn bestelling onderweg was. Een email na een paar dagen leerde dat dit niet het geval was en dat werd snel en correct opgelost. Maar ik had liever gezien dat mijn betaling niet was geslaagd.
Pluspunten
Ik ken het bedrijf verder niet. De levering was correct en adequaat. De sokken zijn van prima kwaliteit en precies datgene wat ik heb besteld.
Ik vroeg en bestelde antislip sokken..................maar............op de zool is geen antislip te vinden en DAAR ging het nu net om.
Pluspunten
Gewoon degelijk, geen gelul, betrouwbaar, kwaliteit en uitermate klantgericht.
Pluspunten
Goede producten tegen een scherpe prijs, zonder verzendkosten.
VerbeterpuntenIk kan geen verbeterpunten bedenken.
Pluspunten
Gewoon heel goede kwaliteit en een bedrijf met grote maten sokken
Pluspunten
Leuk ingepakt en een klein presentje !
Pluspunten
Levering door de brievenbus Vlot en netjes
Pluspunten
Snelle service. Stijlvol en met aandacht ingepakt. Uitstekende kwaliteit van de producten.
Pluspunten
Zelfs nog een persoonlijke noot erbij!
Pluspunten
Snelle levering en super servive
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, netjes verpakt