Pluspunten
zie boven
VerbeterpuntenPrima is een goed
Pluspunten
Ik bestel hier al jaren omdat het gewoon een solide bedrijf is. Orders altijd heel goed verzorgd en een prettige website. Aanrader.
Pluspunten
lekkere warme sokken en van de goede lengte
Verbeterpuntenzakken na een dag dragen toch wel een beetje af misschien wat meer elastan?
Pluspunten
Herensokken.nl levert goede sokken tegen een goede prijs. De sokken zijn goed verpakt en worden tijdig geleverd. Ik heb hier in totaal 15 paar sokken gekocht en heb geen klachten.
Pluspunten
Goede en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering van de goede artikelen.
Pluspunten
Snel, op de hoogte houden van voortgang levering, informatie over wijze van bestelling, afspraken worden nagekomen. Geen verzendkosten.
Verbeterpuntenmogelijkheid bestellen in één bestelling van enkele verschillen paren (i.p.v. alleen mogelijkheid drie paren identieke sokken)
Pluspunten
Snelle reactie. Goede levering.
VerbeterpuntenHet bestellen ging de tweede keer moeizaam. Maar werd door een persoonlijke mail van jullie kant goed opgelost
Pluspunten
Enorm klantvriendelijke website, super klantenservice en kwaliteit.
VerbeterpuntenNog niet kunnen vinden.
Pluspunten
na ongeveer 9 maanden gebruik nog steeds elastisch genoeg, en de kleur loopt niet uit
Verbeterpuntende eerste gaten komen er al in, hoewel ik de sokken om de week [ik heb 2 paar] slechts 4 dagen aan heb.
Pluspunten
Alleen maar positief!!
Pluspunten
Snele levering van Falke sokken, op zodanige wijze verpakt dat e.e.a. niet alleen onbeschadigd blijft, maar ook door een gewone brievenbus kan zodat je er niet voor thuis hoeft te zijn.