Pluspunten
Falke wandelsokken, snel geleverd door Herensokken.nl voor een prima prijs, een perfecte combinatie voor probleemloos wandelen.
Pluspunten
Leuk briefje bij de levering. Dit maakt het wat persoonlijker en dit zorgde voor nog meer blijdschap
Pluspunten
Keurig verpakt met lekker snoepje. Gratis levering.
Pluspunten
Goede prijs, snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer concurrerende prijs. Werkelijk uitstekend verpakt!
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Snelle levering, correct. Persoonlijke noot maakt mij blij!
Pluspunten
Prima service en duidelijke website met compleet gamma aan producten. Persoonlijk bedankje bij de levering is ook leuk.
Pluspunten
zeer vriendelijke persoonlijke benadering
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Snelle levering. Gratis verzending
Pluspunten
Lage prijs veel keuze
Beste, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Aan de onderliggende beoordelingen lijkt het alsof u een positieve ervaring bij ons heeft gehad. Toch heeft u ons een eindoordeel van een 1 gegeven. Wij doen er alles aan om onze service zo goed mogelijk te maken en zijn daarom erg benieuwd waarom u ons een 1 als beoordeling heeft gegeven. Met vriendelijke groet, Niels
Pluspunten
Netjes verpakt. Persoonlijke boodschap erbij. Goede prijs.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Afspraak nagekomen.
Pluspunten
Vrij snelle levering. Geen verzendkosten. Erg vriendelijk klantenservice. Kleine attentie bij bestelling.
Pluspunten
Prima en correcte verwerking. Keurig verpakt met een persoonlijk geschreven kaartje.