Pluspunten
Goede prijs, en veel mogelijkheden om het zo te laten maken zoals je zelf wil.
VerbeterpuntenCommunicatie en bevestiging van de levertijd kan beter. Ik moest er zelf achter aan om bevestigd te krijgen dat de voorlopige leverdatum die ze 6 weken van te voren hadden opgegeven ook daadwerkelijk doorging. De chauffeur zou tussen 3 en 5 komen en een uur voor levering bellen, om kwart over 5 stond hij voor de deur zonder van te voren gebeld te hebben, dat kan dus beter.
Pluspunten
Kozijnen en deuren van zeer goede kwaliteit, en ondanks de late bestelling toch nog ruim op tijd geleverd. Klasse
Pluspunten
Goed product en communicatie
VerbeterpuntenLeverdatum werd een dag van te voren gewijzigd en bij de levering waren er problemen met het vinden van het adres. Dit resulteerde in 1,5 uur vertraging t.o.v de afgesproken tijd.
Pluspunten
Hele goede prijs/kwaliteit verhouding! Netjes geleverd!
VerbeterpuntenHet hang en sluit werk zou iets beter kunnen, alleen voor deze prijs kun je ook niet meer dan dit verwachten! In één woord TOP!
Pluspunten
Fantastische kozijnen! Ik sta versteld over de kwaliteit voor het geld, ik heb gebeld met een aantal vragen en werd zeer zorgvuldig geholpen. De kozijnen worden netjes in kleur en met beslag geleverd, Ik ben zeer tevreden en ga hier zeker vaker bestellen!!
Pluspunten
Zeer nette en snelle afhandeling van binnengekomen orders en de eventuele wijzigingen daarop. Ook de afwikkeling na een ongelukje en schade hebben ze zeer kundig rn professioneel opgelost! Zeker een partij waar ik zal blijven bestellen
VerbeterpuntenVerpakking van glas veiliger maken.
Pluspunten
Contact was goed. Ook was de kozijn maat te groot voor het bestellen via de website maar na één telefoontje werd dit direct opgelost.
VerbeterpuntenDe Kozijnen zouden een dag later worden bezorgt. Gelukkig dit goed op kunnen lossen. Maar volgende keer even bellen lijkt me verstandiger want dan hadden we het direct concreet kunnen maken.
Pluspunten
Duidelijke informatie en levering volgens afspraak.
VerbeterpuntenWellicht goed om te vermelden dat ook maatwerk mogelijk is.
Pluspunten
Prettig persoonlijk telefonisch contact. Prima kwaliteit. Alles volgens afspraak geleverd.
VerbeterpuntenAfbeeldingen op de site zijn gespiegeld en kunnen voor verwarring zorgen. Gelukkig werd dat ruimschoots gecompenseerd door persoonlijk telefonisch contact op initiatief van Houtenkozijnenonline.nl
Pluspunten
Geachte Hr/ Mevr, Met deze mail wil ik bevestigen dat ik de order binnen de afgesproken tijd, in perfecte staat heb ontvangen. Een zeer vriendelijke meneer die mij ruim op tijd telefonisch heeft benadert over zijn aankomst. Ik zal daarom u ook bij andere mensen aanbevelen, en wie weet in de toekomst misschien nog een order plaatsen. Hopende u op deze wijze voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, F.A.B. Weber H.A.Callenfelstraat 10 Oostburg.
VerbeterpuntenGewoon zo lekker doorgaan. Jullie zijn makkelijk, en goed bereikkbaar. Daar houden de klanten van. Toppie
Pluspunten
Levering in één keer goed en op afgesproken datum.
VerbeterpuntenOnduidelijke berekening van prijs op website. Vragen via chat (wat zeer prettig was) waren noodzakelijk om de opbouw van de offerte te kunnen volgen.
Pluspunten
Simpel weg een prima en vertrouwd bedrijf. Levering was keurig op tijd geleverd.
VerbeterpuntenZet de algemene voorwaarde op de site
Pluspunten
Kozijnen zijn superstrak afgewerkt , goed hang en sluitwerk , de levering op tijd je word 1 dag van te voren gebeld om de tijd van de levering door te geven
Pluspunten
prima kwaliteit en afwerking!
Pluspunten
Online direct de prijzen zien i.p.v offerte aanvragen (super en voor mij DE reden om hier te bestellen) Goed en oerdegelijk product, boven verwachting Na aankoop een verificatie d.m.v een bouwtekening Vriendelijke levering Kortom, doet wat het zegt.
VerbeterpuntenWat meer informatie mbt de installatie (b.v. welke cilinder moet erin, hoe kan men het beste het glas installeren?) Bij meebestellen glas, zou het fijn zijn als de glaslat spijkers, en tape meegeleverd wordt (moest speciaal toch nog weer naar de bouwmarkt) Een dag voor de geplande levering (die een maand in de toekomst ligt) even de levering bevestigen en tijstip communiceren (kreeg nu 20 na 1 maand niks gehoord te hebben de chauffeur aan de lijn met het bericht dat hij er bijna was)
Pluspunten
Mooi kozijn. Exact volgens opgegeven maten.
Pluspunten
Uiteraard nog geen kwaliteitsbeoordeling kunnen geven, maar visueel geeft het kozijn een verzorgde indruk met een goede laag grondverf. Het één na belangrijkste is echter het contact(onderhoud) naar de afleverdatum. Even een paar dagen van te voren en ook van de chauffeur toen deze op het afleveradres arriveerde. Perfect!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed en snel
Pluspunten
Ik wilde een afwijkend kozijn. Er werd meegedacht en direkt een foto gemaild met de oplossing. Alles werd vervolgens volgens afspraak afgeleverd.
Pluspunten
Prima communicatie, duidelijk en vriendelijk. Goede opvolging van toezeggingen.
Pluspunten
Duidelijke website, voldoende informatie, goede afspraken over levering en tijdstip levering.
VerbeterpuntenDe lak op de tuindeuren komt eraf, hierover gebeld waarna contact zou worden gezocht voor ophalen deuren. Echter geen reactie meer vernomen. Dit kan beter.
Pluspunten
Correcte en punktuele afhandeling van de verstrekte opdracht.
Pluspunten
Het ging gemakkelijk en snel
VerbeterpuntenDoorgaan zo
Everdenberg 44