Pluspunten
Goede service, klantgericht en goede prijs
Pluspunten
Mooie kozijnen geleverd geode kwaliteit hout netjes afgewerkt en goed in de verf.
Verbeterpuntenlevering had wat sneller gemogen.
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit tegen goede prijs
Verbeterpuntenlange levertijd
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd. Prachtig gemaakt en precies de goede maatvoering die ik had gevraagd. Verder een uitstekende kwaliteit hardhout. Hartelijkbedankt
Pluspunten
Super levering en komen hun afspraken goed na
Pluspunten
Kwaliteit werk. Netjes en duidelijke tekeningen en meedenken met het uitkiezen van de afmetingen.
VerbeterpuntenOp de website staat de mogelijkheid om te betalen bij aflevering. Na een periode wachten niets gehoord. Blijkt dat er toch nog eerst betaald moet worden. Dot was helaas niet duidelijk. De aflever datum was lang niet bekend. Dit zou beter gecommuniceerd mogen worden.
Pluspunten
Klant vriendelijk en kennis van materiaal.
Pluspunten
Zeer goede indruk, reageren snel op vragen, zeer betrouwbaar
Pluspunten
Doen wat ze zeggen en interessante prijs
VerbeterpuntenLevertijd
Pluspunten
De deur welke we besteld hadden ziet er mooi afgewerkt uit, en werd stipt op de afgesproken tijd geleverd. Prima service.
Pluspunten
Goed informatie. Snel antwoord op vragen.
VerbeterpuntenLevertijd was een beetje lang.
Pluspunten
Goed product
VerbeterpuntenLange levertijd
Pluspunten
Stevig deurbeslag.
VerbeterpuntenOp de website aangeven wat men nog meer nodig heeft als men ook het glas besteld. Of wellicht naast het glas ook gelijk de juiste hoeveelheid glasband en kit aangeven of optie tot bijbestellen.
Pluspunten
klant vriendelijk en een goede service
Verbeterpuntenbetere manier van afleveren. niet dat de klant zelf moet gaan tillen met kozijnen.
Pluspunten
De Jong kozijnen is een goed modern geoutilleerd bedrijf dat uitstekende kozijnen vervaardigd. Bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers. Heel flexibel ook, ik voelde mij als klant de spreekwoordelijke koning. Er werd goed meegedacht met wat ik wilde en er werden bovendien nog prima suggesties gedaan. Na mijn bestelling kreeg ik heel snel een uitgewerkte tekening van de kozijnen toegestuurd ter controle en kon ik eventuele veranderingen nog aangeven. Dat was ook het geval en korte tijd later waren mijn veranderingen al in een nieuwe tekening zichtbaar gemaakt. Na mijn handtekening onder de tekening gingen de kozijnen in productie. De kozijnen waren uiteindelijk perfect op maat en exact conform de afspraken gemaakt en prima op de afgesproken tijd geleverd. Ik heb dit bedrijf bij enkele vrienden aanbevolen en de een heeft er al een aardige order voor een complete pui geplaatst en een ander heeft al een oriènterend gesprek gehad voor meerdere kozijnen.
VerbeterpuntenDe website zelf waar ik gebruik van heb gemaakt is m.i. te basic. Het was niet direct duidelijk dat ik nog aanwijzingen kon geven om bepaalde aanpassingen te doen. Ook was het niet duidelijk dat dit de website van kozijnenfabriek de Jong is. Als dit wel vermeld zou worden zou dit de betrouwbaarheid zeer ten goede komen.
Pluspunten
Telefonisch goed te bereiken om afspraken te maken en na te komen. De levering is netjes gebeurd door de chauffeur, complimenten!
VerbeterpuntenKlein puntje. Telefonisch is overlegd om de kozijnen s' middags te leveren. Terwijl de kozijnen in de ochtend zijn gebracht. Echter de chauffeur heeft het kundig opgelost.
Pluspunten
Levering verliep volgens afspraak. Er is veel moeite gedaan om het kozijn met de tuindeuren voor de Pinksteren te kunnen leveren. De deuren staan fantastisch: de maten kloppen perfect en ik ben er heel blij en tevreden over. Ik krijg veel complimenten over de kwaliteit en de afwerking. Ik heb een meerwaarde voor mijn huis hiermee gerealiseerd.
VerbeterpuntenWel handig om even door te geven dat er een mankracht aanwezig is om te helpen bij het laden van de levering. Als je 70 jaar bent en vrouw krijg ik het in ieder geval niet voor elkaar. Maar gelukkig is het goed gekomen.De chauffeur was heel behulpzaam.
monteren ruit als opti meegeven
Pluspunten
Contact is zeer goed
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Simpele manier van bestellen. Correcte manier levering en eventueel tussentijds contact
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede website. Uitgebreid standaard programma. Afwijkende producten op aanvraag mogelijk Duidelijke productinformatie. Snelle reactie op vragen. Komt gemaakte afspraken na. Uitsekende prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Website is makkelijk te vinden en in te vullen .
VerbeterpuntenBereikbaarheid via de digitale weg. Email ! afspraken over lever datum .
Pluspunten
Gebruiksvriendelijke en duidelijke website. Ook telefonisch word je buitengewoon prettig te woord gestaan.
Everdenberg 44
4902 TT Oosterhout nb