Pluspunten
Goede prijs, duidelijke site
VerbeterpuntenLevertijden nakomen en bevestigen
Pluspunten
Komen de gemaakte afspraken prima na
VerbeterpuntenSnellere levertijd
Pluspunten
Goede levertijd en levering volgens bestelling
VerbeterpuntenCommunicatie kan beter en de website is onduidelijk zo stond er dat de bestelling was te volgen echter is dat mij niet gelukt!
Pluspunten
Snel en goede service
VerbeterpuntenKan er zo geen noemen.
Pluspunten
mooie kozijnen, goedkoop, oplossing gericht werkend
Verbeterpuntensnelheid m.b.t. het sturen van de controle tekening
Pluspunten
Problemen goed opgelost kapotte ruit werd binnen een week geleverd
VerbeterpuntenBedragen op de website klopte niet na afrekenen. Beetje vervelend. Communicatie over levertijden kan beter
Pluspunten
exacte inleving naar de klant en doelgericht. Perfect geleverd.
Verbeterpuntenin plaats van weeknummer overgaan op leverdatum. geeft beide partijen rust
Pluspunten
Alle afspraken keurig nagekomen
VerbeterpuntenAfleveren kozijnen moet beter omschreven worden wat dit inhoud. Slot schuifdeur heb ik met de de frees een paar mm moeten bijwerken. Schroeven deurbeslag keukendeur zijn te lang Schroef om de cilinder in de schuifpui vast te zetten was te lang
Pluspunten
Echt Top! Ziet er keurig uit,de afwerking,in de grondverf op kleur,zou bijna zeggen niks meer aan doen. Maat is goed,netjes,stevig, dubbel glas is super. Helemaal tevreden. Ik geniet elke dag van onze moooie deuren,en wat een ruimte!
VerbeterpuntenGeen commentaar.
Pluspunten
Hele nette kozijnen. Kwalitatief goed en moderne uitstraling. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Goede kwaliteit kozijnen geleverd
VerbeterpuntenOok als het druk is binnen een paar dagen reageren op aanvragen
Pluspunten
Mooie kwaliteit kozijnen worden ook netjes afgeleverd en een betaalbare prijs
VerbeterpuntenHet zou mooi zijn als je weet / na kan zien wat de status is van het kozijn zodat je weet wanneer hij ongeveer geleverd gaat worden
Pluspunten
Mooie kwaliteit kozijn en vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon.
VerbeterpuntenCommunicatie over status van de bestelling kan beter: houdt de klant actief op de hoogte per mail of de website. Dat scheelt telefoneren!
Pluspunten
Afspraak is afspraak. Goede kwaliteit en prijs kwaliteits verhouding prima.
Pluspunten
Het is erg fijn dat je nadat je besteld hebt eerst nog een tekening krijgt. Hierdoor kom je er toch weer achter dat er soms dingen anders moeten. Fijn dan jullie hierin ook meedenken. Ook nadat je een paar keer gebeld hebt blijven jullie vriendelijk en mee werken. Zelf vind ik dat jullie netjes en goed te werk gaan. Kozijn is ook erg netjes.
VerbeterpuntenEén glas is kapot gebracht, deze zou nog nagebracht worden, maar dit is nog niet gebeurt. En zelf hadden wij niet door dat de grondverf grijs zou zijn. Dit hadden wij liever wit gehad. Het stond wel op de tekening, maar daar hebben wij geen erg in gehad. Maar ik zou adviseren om dit ook nog een keer extra te melden of te vragen.
Pluspunten
Vriendelijke mensen die reageren op mail en telefoon, perfect product en op tijd geleverd
VerbeterpuntenSneller de site updaten waardoor de voortgang beter te volgen is voor de rest perfect
Pluspunten
goed product en als je belt wordt je netjes en vriendelijk te woord gestaan
Verbeterpuntende levertijd en duidelijkheid daarover kon beter.
Pluspunten
Prima service,goede levertijd,goed te breiken en super kwaliteit. Echt vakmanschap. Trouwens de prijs was ook prima
Verbeterpuntengeen
Everdenberg 44