Op zaterdag besteld, zondag bezorgd en de bos bloemen is na ruim een week nog steeds erg mooi!

Zie titel

Goedemiddag!! Alles is prima gegaan, mijn moeder heeft zoals de bedoeling was op moederdag haar boeket ontvangen, het zag er erg mooi uit, en zij was er helemaal blij mee. Top!

Hele mooie bloemen , en mooi op tijd bezorgt.. aanrader

Mooi boeket

Het was een mooi boeket in een praktische vaas. Weet niet hoe lang het gestaan hebt, maar de ontvangster was er blij mee. Op tijd bezorgd.

Prima verzorgd

Kwaliteit wordt geleverd en dat geeft blijde gezichten

Voldoende keus

Prima bloemenzaak

Had een bos bloemen voor mijn vriendin in Nederland besteld voor haar verjaardag , prima services , en prachtige mooie bloemen zijn bij haar aangekomen !! Doe ik beslist weer , dank jullie ervoor.

De service is prompt en betrouwbaar

Omdat ik in het buitenland woon, wil ik een betrouwbare service gebruiken en Flowerservice.nl geeft me dat. Reacties van mensen zijn positief over de boeketten, zou leuk zijn een foto voor verzending te krijgen aangezien ik niet kan zien of wat ik bestel ook is wat men krijgt. Foto's die ik heb ontvangen zien er soms anders uit als wat ik had gekozen.

Prachtig boeket

Ik had een mooi kleurrijk boeket voor moederdag laten bezorgen voor mijn moeder. Ze was er super blij mee.

Uitstekende service

Product en levering volgens afspraak

prima bloemen, jammer van de spam

Bloemen waren mooi en op tijd geleverd. Jammer dat ik daarna net zo lang wordt lastig gevallen met mails tot ik een beoordeling achterlaat.

Prachtige bos bloemen

Keurig op tijd bezorgd. Prachtig boeket. Mijn schoonmoeder was er erg blij mee.

uitstekende sevice

Prachtig boeket en keurige bezorging bij mijn Moeder.

Prachtig boeket!

Ik gebruik flowerservice.nl geregeld vanuit de Verenigde Staten en ook als ik in Nederland ben. Ik ben altijd zeer tevreden met de bezorging en het boeket. Dit laatste boeket staat nu ruim een week en ziet er nog prachtig uit! A++

Mooie bloemen en goede bezorging

Wederom goede ervaring

Net als voorgaande jaren hier een bos bloemen voor Moederdag besteld. Net als vorige keren is het netjes op Moederdag afgeleverd. Na een week zijn de bloemen nog mooi.

Bestelling puntcueel uitgevoerd met een zeer mooie bos bloemen.

Bij mijn bestelling had ik een ruime keuze van bloemen en samenstelling. De bestelling werd puntueel bezorgd. Zowel de ontvanger als de gulle gevens waren zeer tevreden met de compositie van het boeket en de gebruikte bloemen.

geweldig tot volgende keer ieder aanbevelen

prima in orde.tot de volgende keer,

Vlotte levering!

Net als vorige keer, vlot bezorgd, heel fijn, wat het boeket uiteindelijk was kan ik niet zien en niet navragen aan mijn dementerende tante, maar ik neem aan goed. Website deed ik wel even over om er achter te komen dat ik mijn kadobon van 5 euro niet kon verzilveren, dat vond ik wel jammer.

Zonder problemen bezorgd en goede kwaliteit bloemen.

Zonder problemen bezorgd en goede kwaliteit bloemen.

Met enige vertraging toch goed gekomen

Dit jaar is Moederdag anders dan andere jaren, helaas. Daarom wilden mijn broer en ik onze moeder (en vader) graag verrassen met een mooi boeket bloemen. Deze hadden we besteld voor de zaterdag voor moederdag. Helaas, op deze dag werd geen boeket bezorgd, het boeket zou zijn zoekgeraakt tijdens de rit op zaterdag. Zondag ook geen bezorging. Maandag avond, na zeven uur, werd het boeket met een doos Merci (als excuus voor het niet op tijd bezorgen) bij mijn ouders afgegeven. Mijn moeder had het totaal niet verwacht, maar was erg blij met zowel het boeket als de chocolade.

Zeer mooie bloemen en goede service.

Zeer goede ervaring.

Top, levering en service

Goede service en levering, top

Mooi maar...

was een beetje teleurgesteld over het bestellen van 'middelgrote'. zou fijn zijn om te weten précis hoeveel gerbera’s er in elke maat/vaas zitten bij het bestellen

Maar.. ik heb 3,50 extra betaald om bloemen op Zondag te laten bezorgen ivm Moederdag, zijn ze toch op zaterdag bezorgd. Dus dat geld wil graag terug!

Bergstraat 9

5427 EA Boekel