Mooie bloemen, snelle levering!

Bloemen werden op tijd bezorgd en zagen er goed uit!

mooie bloemen

mooi boeket en goede bezorging, op tijd.

Snel geregeld, makkelijk om te betalen

Snel even een bloemetje willen regelen Website makkelijk te navigeren, betaling vlekkeloos

Mooie en goede bloemen & een duidelijke site

Mooie en goede bloemen & een duidelijke site. Ga zo door.

Netjes opgelost

Mijn plant bestelling werd via DPD Bezorgd.. plant zat in mijn bij bestelde pot, alleen bij aflevering was de pot flink beschadigd en zaten er flinke scherven in de doos. Hierop een mail gestuurd naar flowerservice dat ik hier een oplossing voor wilde. Er is toen kosteloos een nieuwe pot op gestuurd. Helemaal top!

Prachtig boeket rozen

Snelle bezorging door Groen, de topbloemist van Bilthoven van rozen van zeer goede kwaliteit.

Goed afgehandeld.

Ben er tevreden over, alleen wat aan de dure kant.

Goede keus en kwaliteit

E

Mooie boeketten, op tijd bezorgd

Was leuk om mijn kinderen, die ik door de corona al lang niet meer gezien had, met pasen te verrassen met mooie boeketten !

Fijne ervaring goed ontvangen bericht en de bloemen.

Mooi boeket, op het afgesproken tijdstip bezorgd...

Vrolijke bos zoals toegezegd op tijd bezorgd.

Het plaatje van de bos bloemen kwam mij anders voor dan de foto die de ontvanger van de bos liet liet zien. Dat is nu net wat web shops en aanverwanten zoals flower shops niet moeten doen.

Mooie bloemen, bijtijds bezorgd

Snel geregeld, goede kwaliteit bloemen en op de afgesproken dag bezorgd: heel goed.

Zeer attent

Ik had mijn bestelling net afgerond toen ik gebeld werd door een dame van flowerservice. Ik had een kaartje geschreven maar vergeten er een naam van de afzender op t zetten. Tsja, dat je dat toch kunt vergeten. In ieder geval we hebben het samen rechtgetrokken. De ontvanger van de bloemen zat niet met vragen wie die onbekende bewonderaar zou kunnen zijn.

Over alles zeer tevreden

Alles prima verzorgd

mooi boeket,ontvanger was er blij mee.

keurig op de opgegeven datum afgeleverd!

Heel tevreden

Mooi boeket voor ziek familielid besteld en n kleine bijdrage gaat naar kwf dat vonden we heel mooi.

zeer slecht

witte bos tulpen met wit beertje besteld voor 10 april {verjaardag} uiteindelijk op 10 april zelf gebeld dat er geen witte tulpen waren dus rode bezorgd. ik dacht leuk witte tulpen en wit beertje samen ziet leuk uit. maar beertje is nog steeds niet bezorgd en dat voor die prijs sorry maar schandalig vind ik.

Snel en goed

Fijn bloemen bestellen en verzending prima.

Bloemen besteld

Ik heb bloemen bij jullie besteld en jullie hebben ze volgens afspraak bezorgd dus ik ben tevreden

Goede ervaring

Bestelling was makkelijk te doen, werd goed geleverd en precies zoals op plaatje

Op tijd geleverd. Goede service

Het was mooi bos en een geweldige service

Super mooi bos , goede service en chauffeur was heel netjes

Bloemen zijn keurig op juiste tijdstip geleverd

Bestelling netjes geleverd. Ik heb het boeket niet gezien dus ik weet niet of dat voldoet aan de verwachting.

Bergstraat 9

5427 EA Boekel