Mooie bos bloemen.

Mooie bos bloemen op het juiste moment geleverd. Prima service!

Jammer.

Geachte Flowerservice, Afgelopen 7 april heb ik bij jullie een medium boeket gemengde tulpen besteld. Zoals zovele kunnen we niet van huis vanwege het Corona virus aangezien mijn moeder sinds kort er alleen voor staat vond ik dat ik haar hiermee zou kunnen troosten. Erg enthousiast kreeg ik van haar een foto met het bestelde boeket, maar helaas was dat niet te vergelijken met hetgeen wat ik besteld heb voor haar.(zie bijgevoegde foto’s) Dit boeket is niet een en al tulpen, maar zit vol met bladgroen waardoor de tulpen in het niet vallen. De sterkte van het boeket valt nu weg. Jammer, ik ben teleurgesteld en helemaal voor €32,40. Mvgr P de Graaf.

Goede service snel en netjes

Ik had een boeket besteld voor mijn oma. Kon snel geleverd worden maar bij bezorging was oma niet thuis. 2de keer geprobeerd en ze was er nog niet. Toen belde de chauffeur mij om te zeggen dat de bezorging al 2 keer niet gelukt was. Toen heb ik mijn oma gebeld waar ze was en ze was thuis. De chauffeur terug gebeld en die ging er meteen naartoe. Iets later belde mijn oma om me te bedanken voor het mooie boeket. Dus goede service en netjes

Mijn ouders waren superblij en vonden de bos bloemen heel erg mooi!

5 boeketten laten bezorgen voor de pasen en alleen maar complimenten over de mooie bloemen. Fijn dat je op de hoogte wordt gehouden over het afleveren. Snelle levering

Mooi boeket afgeleverd, degene die hem kreeg was er erg blij mee.

zag er super uit

mooi boeket, en netjes bezorgd

Alles gaat prima maar zijn jullie nu zo onzeker over jullie eigen bedrijf dat je telkens deze enquêtes moet sturen. Het zou voor mij een reden kunnen zijn om een ander bedrijf dat deze enquêtes niet stuurt. Je inbox wordt overspoeld door dit soort onzekere bedrijven.

Flowerservice.nl top

Een nette en snelle levering, ik ben zeer tevreden.

Ontvanger was blij met kwaliteit boeket.

mooie boeketten en lekker vroeg bezorgd

mooie boeketten en lekker vroeg bezorgd, alleen wel 2 euro meer aan bezorgkosten dan Topbloemen:-(

snel en keurig

verwachte levering van Dinsdag, Zaterdag all in huis (zelfde dag als bestelling)

Goede kwaliteit

Mijn vriendin was erg onder de indruk, prompte aflevering en een goede kwaliteit witte rozen.

alles is op tijd bezorgd

Erg attent dat ik mail ontving dat het boeket was bezorgd

Veel goede en mooie keuze uit bloemen en bloemstukken!

Heel veel goede en mooie keus op de overzichtelijke website. Eenvoudig te kiezen uit de vele mogelijkheden in bloemen, bloemstukken en accessoires. Betalen gaat eenvoudig, geen problemen ondervonden. Er wordt op tijd afgeleverd, geen complicaties tot zover bekend.

Top service!

Prachtige bos bloemen, nog niet zo ver uit als veelal bij bezorgde boeketten. Netjes afgeleverd en prachtige vaas!

Goede service! Mooie bloemen.

Prima levering en mooie bos bloemen, (schoon)ouders helemaal blij :-)

Mooie bos, keurig op tijd en 'op afstand' bezorgd . Prima levering en mooie bloemen, (schoon)ouders helemaal blij :-)

Snel en keurig afgehandeld en een zeer mooi boeket

Ben zeer tevreden, de bloemen waren snel en goed bezorgt

Ben zeer tevreden, de bloemen waren snel en goed bezorgt. En ze waren er heel blij mee.

Eenvoudig te regelen

De website werkt heel gemakkelijk. Alleen wijkt de bos bloemen die ik heb besteld veel af van het plaatje.

Mooi boeket

Had alleen een andere datum aangeven Was eerder bezorgd dan ik wilde

Geweldig!

Bestelling vanuit Canada gemaakt voor onze ouders/groot ouders. Mooie tulpen, groter dan verwacht.

Matig voor die prijs

Bloemen waren goed maar niet goed gerangschikt en vaas veel te groot

Bergstraat 9

5427 EA Boekel