Een goede service!

Mijn bestelling had ik in eerste instantie niet helemaal goed gedaan, maar het was makkelijk aanpasbaar!

Super makkelijk vanuit het buitenland

Ik woon op Aruba en ik gebruik deze service al jaren om mijn familie en vrienden in Nederland een mooi boeket te sturen voor welke gelegenheid dan ook.

Prima service en op tijd bezorgd

Prima service en op tijd bezorgd

Snel en volledig.

Wordt niks op aangegeven datum geleverd. Komen afspraak niet na

Voor onze trouwdag 40 rozen besteld. Vanaf 8.00 uur zitten wachten. Niks zelfs geen rozenblaadje ontvangen. Telefonisch zijn ze NIET bereikbaar. Tevens op e-mail nog geen reactie. Wat zo mooi had moeten zijn is door Flowerservice.nl compleet vergald. Zijn geen ster waard. Cijfer NEGATIEF 2 super slecht.

prima service en keuze bij deze bloemist

snelle en goede levering

Eerste boeket mooi en snel geleverd

Ben benieuwd naar de andere 2 boeketten in het bloemenabonnement.

Was kennelijk een geslaagde bouquet want het was met veel waardering ontvangen

Goede medewerking en vriendelijk te woord gestaan

Zeker een klantvriendelijk bedrijf

Ik ben goed geholpen om met de bloemen mijn aanzoek tot een groter succes te maken! erg vriendelijke service, die mij hielp het boeket op het laatste moment te bezorgen om langer van de bloemen te genieten. Helaas echter had ik wel ongeluk met de bos rozen, had een redelijk duur boeket rozen tegen de 50 euro aan, en na een dag of 3 zijn ze dood gegaan. had even geen tijd gevonden nog om dit aan te geven of te reageren op de review e-mail en zeker omdat ik zo vriendelijk te word gestaan ben wil ik liever ook geen negatieve uitingen doen!. Maar verder hartstikke blij met de service

Zeer mooi boeket !

zie vorige opmerking

Niet het juiste boeket

Ik had een gerbera boeket besteld, de ontvanger kreeg een veldboeket. Hier was ik niet op de hoogte van gesteld, was dan ook erg teleurgesteld.

Besteld betaald en mooi boeket op tijd geleverd

Rozen besteld voor een verjaardag Keurige prijs. Datum aan geven van bezorgen. En een keurige bos is geleverd. Zou wel handig zijn als je een tijd aan kan geven hoelaat iets bezorgt kan worden. Ik had nu gewoon geluk dat er iemand thuis was

Was super 💐👌

Vriendelijk en klant gericht, personeel aan de telefoon 💐 Mooie verse bloemen💐

Opdracht naar wens en op tijd uitgevoerd.

Omdat het om een rouwstuk ging werd door Klantenservice gebeld om het juiste aflevertijdstip te checken. Heel attent.

Heel behulpzame mensen aan de telefoon.

Boeket was Precies op tijd in ziekenhuis ondanks mijn late bestelling👍

Goede opvolging van bestelling. Vlot contact met klant service.

Perfekte service!

Ik ben uiterst tevreden met jullie service.

Verkeerde bos en geen reactie op klacht

Oranje bos bloemen besteld bij flowerservice omdat fleurop ze niet aanbood. Werd er een gele kleinere bos gestuurd! Vervolgens krijg ik een mail van fleurop... klacht neergelegd... moet u bij flowerservice zijn... krijg ik daarna review mail van flowerservice die vragen klachten eerst te melden voordat je een review plaatst. Dus klacht gemaild ... geen reactie maar wel nog n keer de mail voor de review met wederom de melding dit eerst rechtstreeks aan te geven voordat er een slechte review gedaan wordt, maar halloo... hoe vaak moet ik m’n klacht melden?😳

Prachtige rozen, komen mooi open en staan 9 dagen mooi

Prachtige rozen, komen mooi open en staan 9 dagen mooi

Pluspunten

Snel

Mail sturen als bestelling onderweg is

Pluspunten

Mooi boeket, snelle levering!

Pluspunten

Overzichtelijke website, er zijn prachtige bloemen bezorgd en een bevestiging ontvangen dat ze geleverd zijn

Bergstraat 9

5427 EA Boekel