Pluspunten

De mogelijkheid om een bloemetje te sturen met een flesje wijn of chocolade is een leuke extraatje

geen

Pluspunten

Pluspunten

Was precies op tijd, bloemen waren fris en waren goed verpakt dat is nu goede service dank u wel

Geen klachten is naar wens, ga zo door met service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Een boeket besteld van €117,90(!) met de opmerking dat hij voor 13.00 uur geleverd moet worden. Helaas nu 14.52 en nog steeds niet geleverd. Contact gehad met Flowerservice.nl en de koeriersdienst maar zij kunnen mij beide geen tijd aangeven wanneer het geleverd gaat worden. “Het komt wel goed” was de opmerking van Flowerservice.nl! Nou niet dus!!! Ook staat er bij de koerier vermeld dat de levering bij de buren afgeleverd mag worden als er geen gehoor is. Ook dit heb ik niet vermeld in mijn bestelling! Helaas is de verrassing eraf... voor mij een slechte ervaring dus! Je mag toch verwachten dat als je zo’n dure bos besteld er wel naar de opmerkingen gekeken is!

Pluspunten

Super geregeld zoals altijd !!

Geen, ga zo door

Pluspunten

De rozen zijn netjes op tijd afgeleverd bij degene voor wie ze bedoeld waren. De rozen zijn mooi uitgekomen!

Bij de rozen had ik een kaartje gedaan (een felicitatie) met tekst. Echter is de tekst niet letterlijk overgenomen zoals ik deze had opgeschreven. De tekst die niet letterlijk overgenomen was, betrof: 'ik houd van jou', de tekst is opgeschreven als 'ik hou van jou'. Het betreft één letter verschil, maar het is toch anders. Wellicht dacht de persoon die het opschreef dat het incorrect Nederlands is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel!

Helaas zijn er tijdens mijn bestelling meerdere dingen misgelopen. De bos die ik heb besteld kwam ipv dinsdag al op zaterdag binnen. En het was ook nog eens het onjuiste aantal rozen. Gebeld dat het te vroeg was excuses gekregen en een bosje bloemen. Echter kwam ik er daarna achter dat het aantal ook niet klopt

Pluspunten

Snel adequaat goed klantvriendelijk Kwaliteit top bloemen staan nog steeds heel mooi na anderhalve week!

Nou niet dus

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht, halve tekst stond op t kaartje, ondanks dat ik t gevraagd heb if ik een langere tekst kon gebruiken en ook heb ik mijn telefoonnummer gegeven en gevraagd mij te bellen als t niet goed zou overkomen

geen

Pluspunten

Op tijd, mooie bos bloemen.

Kaartje geprint ipv handgeschreven zou iets netter zijn.

Pluspunten

Doen wat beloofd wordt.

Prijzen aan de hoge kant

Pluspunten

Stipte levering en goede kwaliteit. Duidelijke website.

Pluspunten

Goedkoopste met hun rozen

Geen, gewoon zoals je verwacht

Pluspunten

Goede service. Snel geleverd.

Pluspunten

Maakt het met de tekst persoonlijker door het met de hand te schrijven

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bloemen zijn op tijd aangekomen

Bloemen waren niet in geweldige staat geleverd

Pluspunten

Mooie rozen.

Een time frame aangeven waarin pakket bezorgd zal worden.

Pluspunten

Hartstikke goede service en prachtige bloemen !

Pluspunten

first class service, would highly recommend

Pluspunten

Mooi boeket keurig afgeleverd in beschermende doos.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Rozen hangen na twee dagen al slap. Simpel boeket, had meer verwacht voor dat geld.

Pluspunten

Snel, makkelijk en een prima kwaliteit

De vaas voor de bloemen was niet echt schoon

Bergstraat 9

5427 EA Boekel