Pluspunten

Na een fout van mijzelf een mail gestuurd en daar is direct op gereageerd en de order is gewijzigd. Top gedaan!!!!

Pluspunten

Een erg fijne webwinkel, waarbij je snel je keuze kan maken! Mooie boeketten en bloemstukken, die geschikt zijn voor meerdere gelegenheden. De ontvanger was tevreden over het bloemstuk!

De prijs voor de bezorgkosten vind ik erg hoog, in vergelijking met wat je al besteld. Een bloemstuk voor 39,95 gekocht en nog bezorgkosten moeten betalen. Misschien een idee vanaf een redelijk bedrag geen bezorgkosten te rekenen. Zeker als een klant vaker een bloemstuk/boeket wil bestellen.

Pluspunten

Ruim aanbod, inclusief aanbiedingen; aflevering altijd op tijd; goede tracking mogelijkheden

Pluspunten

Komen afspraken goed na

Pluspunten

Prima verzorgd 9

Pluspunten

Goed geholpen met een vraag, service super. Ik ben heel tevreden. De bloemen zijn vers. Super

Pluspunten

Goede service Zeer vriendelijk aan de telefoon De bestelling precies op de datum wat jij wilde. Mijn vrienden vonden het een mooie plant dus bij deze heb ik iets nodig voor planten en bloemen te sturen ga ik 100 procent bij Flowerservice. De naam spreekt de waarheid

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Graag voor de volgende keer een order/bestelling compleet afleveren. Helaas is dit niet gedaan waarbij ik mijn vriendin moest teleurstellen...

Pluspunten

Ik kreeg als eerste te horen dat het boeket zo mooi was dat de weduwe het als aandenken thuis heeft gelaten.

Pluspunten

Alles was positief, kon achteraf nog wijzigingen doorgeven

Pluspunten

Ik ben gebeld door een vriendelijke medewerkster toen mijn bestelling niet leverbaar was. Goed alternatief aangeboden en netjes en op tijd afgeleverd. Kwalitatief mooie bloemen, keurig verpakt.

Pluspunten

Van tevoren nog telefonisch contact gehad. Direct bereikbaar en goed gesprek gehad. De bloemen werden keurig bezorgd bij het hotel waar wij ons jubileum hebben gevierd. De rozen waren perfect verpakt in een mooie grote doos (onzichtbaar voor mijn echtgenote voor wat erin zat, dus echt een verrasing) en de rozen kwamen perfect aan.

Niet dat ik weet. Het is prima gegaan. Top.

Pluspunten

Levert per definitie prachtige bossen. Iedere keer weer verrassen ze me door mooiere, betere bloemen te bezorgen die dan ook nog eens lang blijven staan.

Die website.. Met name het inloggedeelte en het inzien van reeds gedane bestellingen. En hoe weet ik hoeveel punten ik heb verzameld?

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd. Mooi boeket.

Geen.

Pluspunten

Afspraken goed nagekomen.

Niets

Pluspunten

Parchtig boeket

None

Pluspunten

Goed verzorgd product.

Pluspunten

Nette service en op tijd

Bergstraat 9

5427 EA Boekel