1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niks

Op tijd bezorgen, rekening houden met drukte, betere bezorgers.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mijn bestelling was niet doorgekomen en de hele tekst stond niet op het kaartje.....

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

een heel mooi boeket. Een mooie kleurencombi exact zoals besteld, afgeleverd in een stevige doos met vochthouder voor bloemen.

Niets op aan te merken.

Pluspunten

Prachtige tulpen. Goed verpakt.

Pluspunten

Snelle levering aandacht voor de klant en zijn/haar product

track en trace code heb hem namelijk niet ontvangen waardoor ik in spanning moest afwachten.

Pluspunten

Prachtige bos rode rozen, vlgs afspraak geleverd!

Wel een beetje prijzig

Pluspunten

overzichtelijke site. mooie boeketten. bezorging volgens plan...niets op aan te merken! :)

Pluspunten

Tiptop geregeld makkelijk en snel

Eerlijk gezegd gingen de bloemen 4 dagen mee nadat ze volgends voorschrift verzorgd zijn. Een week was toch wel minimaal geweest...

Pluspunten

klantvriendleijkheid, meedenken en bereikbaarheid en natuurlijk kwaliteit

Pluspunten

Mooi bloemstuk en op de datum van afspraak geleverd.

Pluspunten

Zoals op de site staat wordt dit zo geleverd. Ben zeer tevreden en waardeer tevens de telefoniste welke mij netjes te woord stond in verband met een vraag.

Geen. Service goed. Levering goed.

Pluspunten

- pakket goed en netjes afgeleverd - zending vlot te traceren

Pluspunten

Verse bloemen, goed verpakt en snelle bezorging

Pluspunten

Good fast service, great bunch of flowers.

Keep caring

Pluspunten

Prima kwaliteit bloemen, netjes en goed verpakt bezorgd. Alles op tijd en de terugkoppeling per mail in orde

Pluspunten

Vanwege een misverstand waren de bloemen in eerste instantie niet bezorgd. Na contact te hebben gehad, is dit alsnog netjes geregeld. Er werd snel gereageerd op e-mails.

Pluspunten

Goede Kwaliteit, makkelijke website, snelle bezorging

Pluspunten

Zo doorgaan. Alles netjes geleverd en op tijd.

Betalings method kan verbeterd worden. Moest drie keer terug komen voor de betaling via MasterCard geaccepteerd werd.

Pluspunten

Wij waren blij verrast bij het zien van het prachtige kleurrijke rouwboeket geheel verzorgd met mooie voorjaarsbloemen. Daarbij ook niet een eenvoudig kaartje maar een prachtige roze lint op een mooie manier gestrikt om het boeket. Ook de nabestaanden vonden het boeket prachtig ! Onze hartelijke dank !!

Pluspunten

Goed gereageerd toen onze bestelling onverhoopt een aantal dagen te vroeg werd bezorgd. Nieuwe bloemen gestuurd op de juiste dag, wat heel erg fijn was voor mijn ouders.

In 1 keer de bloemen goed laten bezorgen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed op tijd afgeleverd. Mooi boeket.

Niet heel voordelig

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bestellen snel en efficient via internet. Twee maal zelfde bloemen besteld maar met customer service telefonisch snel opgelost. Heel efficient en snel in het oplossen van probleem

Heb nooit bevestigings mail van bestelling ontvangen. Ook Spam gecontroleerd maar heb de mail nooit ontvangen met gevolg dat ik twee maal dezelfde bestelling heb uitgevoerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er klopte iets niet van de tekst op het kaartje bij de bevestiging. Ik heb daarover gemaild en ze hebben direkt gereageerd en het veranderd. Klasse!

Bergstraat 9

5427 EA Boekel