Pluspunten

snel goed makkelijk te vinden veel keus

op dit moment niet.

Pluspunten

Prachtig boeket en keurig op tijd bezorgd.

Pluspunten

Wat ik heel fijn vond is dat je je bestelling kan volgen en dus weet wanneer het word afgeleverd. Kerststukje wat ik voor mijn ouders had besteld heb ik zelf niet in het echt gezien maar mijn ouders waren er heel blij mee en vonden het prachtig!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bloemen zijn mooi aangekomen..

Pluspunten

Het bloemstuk was precies zoals het op het internet eruit zag

Pluspunten

hele goede service

Pluspunten

mijn familie in Nederland waren allen zeer positief over de verzorging en de bezorging. Hartelijk dank .

Pluspunten

Binnen 24 uur bezorgd

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding Diverse betalingsmogelijkheden

Wij hebben een gebroken vaas ontvangen bij onze eerste bestelling, op een e-mail werd niet gereageerd en er waren geen excuses aangeboden.

Pluspunten

Snelle accurate afhandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De bloemen worden pas de 12e bezorgd.Kan nu nog niet oordelen of de ontvanger tevreden was.

Pluspunten

snelle levering er word geleverd wat er besteld wordt. Top

Pluspunten

Günstiger als von Deutschland aus Schneller als von Deutschland Sehr unkompliziert Alle Probleme sehr schnell gelöst. Besten Dank, gerne wieder

Keine

Pluspunten

Veel keus. Goede prijs & kwaliteitverhouding

Pluspunten

Bij verkeerde bestelling geen gedoe maar gelijk geld tetug. Erg klantvriendelijk

Pluspunten

Prachtig op tijd bezorgd!

Bij de hoge glazen vaas met Amarylis beter geen "sneeuw" op het water want tijdens het vervoer gaat dat lamgs de hele binnenkant van de vaas zitten en je kunt er niet goed bij om dat weg te halen.

Pluspunten

Mooi groot kerststuk,waar voor je geld goede service.

Pluspunten

netjes en zorgvullig

Pluspunten

Makkelijke website, levering prima.

Geen, alleen het was raar toen ik de bestelling had gedaan dat er toen bericht stond dat het ook bij de buren mocht worden afgeleverd. Volgens mij heb ik daar geen keuze in gehad. Maar het was prima en is ook eerst bij de buren afgeleverd.

Pluspunten

m'n schoonzus was gebeld op de dag van bezorging en bezorg tijd was geregeld . Erg persoonlijk werd haar verteld dat de eigenaar himself dit bloemstuk wou maken zodat alles precies volgens bestelling zou zijn. Dit was heel fijn voor my om te horen want een bloemstuk bestellen on line vanuit Canada is altijd maar afwachten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

We hadden mooie etagère besteld met 2 orchideeën erin verwerkt. Dat stond er speciaal bij vermeld. En aangezien dit juist een belangrijke bloem was voor de ontvangers voor hun gelegenheid leek ons dat geweldig. Jammer, van de etagère was van het bovenste bordje een stukje af. Is niet meer te gebruiken, en de orchideeën waren niet aanwezig. Na contact te hebben gezocht met Flowerservice bleek dat men een verkeerde etagère had geleverd, "het was zelfs een duurdere". Ik had deze echter niet besteld en voel me daar ook niet verantwoordelijk voor. Dat stukje er af vond de heer ook niet zo'n probleem, dat kon heus wel worden gelijmd. Dat ik het daar niet mee eens was mocht duidelijk zijn. Ik geef geen cadeau dat kapot is en het gemis van de orchideeën was ook bijzonder jammer. De ontvangers zouden een bloemenbon ter compensatie krijgen van € 7,50. Na mijn telefoontje werd dat € 15,00 en anders moest ik de hele boel maar terug sturen en kreeg ik alsnog het door mij bestelde stuk. Voor wie zijn kosten......voor de mijne.......!!! Nou Flower service........laat die service er maar af.

Pluspunten

Netjes en snelle bezorging, en mooie verpakt

Bergstraat 9

5427 EA Boekel