Pluspunten

Op tijd bezorgd, mooi bloemstuk

Pluspunten

mooie bloemen en prima verzorgd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle reactie op de bestelling

Er was mij belooft dat de bloemen bij de buren bezorgd zouden worden als de bewoner niet thuis was. Dit was helaas niet gebeurt, bloemen hebben de doos waar ze in geleverd ware n de hele dag voor de deur gestaan in de regen. Het cadeau was dus verwaterd... die viel me tegen.

Pluspunten

Mooi bouquet?

Pluspunten

Bloemen zagen er prachtig uit!

Pluspunten

mooie bloemstukken!

Pluspunten

Bestel vaak bij deze site. Super !!!

Eens iets anders in de aanbieding ???

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik had een herfstboeket besteld - overheersende kleur herfstbruin. Wat is afgeleverd was een rommelig boeket met een paar rode rozen in een te grote vaas.

Pluspunten

alles ok!

Pluspunten

Fantastic service and presentation. Thanks you very much for a reliable and good service!

Pluspunten

Altijd goede snelle bezorging, het bezorgde boeket ziet er altijd beter uit dan het plaatje.

Pluspunten

Flowerservice zorgt iedere keer voor prachtige bloemstukken, bloemen en planten. Wat ik ook bestel wordt keurig op tijd bezorgd, door het hele land en de ontvangers zijn er altijd blij mee. Het kort geleden bestelde grafwerk was ook prachtig. Op internet bestellen maakt het heel makkelijk, maar telefoon kontakt is ook heel goed.

Pluspunten

snelle en duidelijke communicatie

leverdatum is bekend maar een indicatie voor bezorgtijd is wel gewenst.

Pluspunten

Goede service, mooi boeket heb ik gehoord van de ontvanger en zeker niet duur, dus merendeel positief!!!!!

Bezorgen ook op maandag, omdat eigenlijk het boeket voor vandaag bestemd was.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Dat je een leuke knuffelbeer bij een boeket kunt bestellen.

Dat er chocola is meegeleverd dat ik niet had besteld. Dit was niet passend omdat het boeket en de knuffel voor mijn neefje waren waar die week diabetes bij was geconstateerd.

Pluspunten

Well done, The real flowers delivered are as beautiful as indicated in the web page. Good job and for sure a reliable company.

Pluspunten

Volgens de ontvanger prima verzorgd!

Pluspunten

Goed geregeld. Mooie service

Nvt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nadat ik contact met de Flowerservice heb gehad is de situatie dat de bos onbezorgd bleeft, op een hele nette manier opgelost. Ze hebben alsnog een nieuwe bos (voor mij kosteloos) naar het adres verzonden. Ik vind dat ze netjes met mijn feedback omgingen, er werd geluisterd en op een prettige manier gereageerd. Fijn dat misverstanden zo opgelost kunnen worden. Ondertussen is de verse bos bloemen goed aangekomen en hebben we iemand erg blij gemaakt.

Ik heb het bezorgen gevolgd maar volgens mij is de bos bloemen nog niet afgeleverd. Er staat steeds : niet thuis De service dienst heeft mij niet gebeld terwijl ik bij de bestelling mijn nummer heb doorgegeven. Er staat ook niet bij dat ze bij de buren de bos hebben afgeleverd. Op dit moment ben ik dus in twijfel of de bloemen wel zijn aangekomen. Dat voelt heel vervelend. Het gaat om een ernstig zieke collega die ver van mij afwoont en waar ik in vertrouwen aan jullie bedrijf een bos bloemen heb heen gestuurd. Dit kost veel en heb ik er graag voor over. Maar vind het nu wel heel vervelend omdat ik niet zeker ben of de bos wel is aangekomen. Jammer dat er geen contact met mij gezocht is. Graag hoor ik hierover terug. en wil ik een bevestiging dat de bos bloemen bij mijn zieke collega is aangekomen.

Bergstraat 9

5427 EA Boekel