Pluspunten

Bloemstuk was erg mooi, en de gratis chocola werd gewaardeerd.

Pluspunten

Mooi verzorgd, snelle bezorging.

Geen notificatie over de verzending.

Pluspunten

Mooie boeketten en bloemstukken voor een redelijke prijs

Pluspunten

Goede service en bezorgen van de bloemen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ik word nadat ik een klachten mail stuur wel terug gebeld door de bloemist die mij vertelt nog dezelfde dag terug te bellen nadat achterhaald is hoe dit zo fout heeft kunnen lopen. Helaas word ik helemaal niet meer terug gebeld, maar worden na nog een mail van mij de bezorgkosten terug gestort. Ik vind dat te mager eerlijk gezegd.dus niet positief ook

Bestelling is niet op de juiste dag geleverd maar 3 dagen te laat met hetzelfde boeket. Na en paar mails van mijn kant komt men met een oplosing, nl. Het terugtorten van de bezorgkosten, maar dat vind ik onvoldoene aangezien 1.de verrassing voor de ontvanger eraf was 2.men 3 dagen te laat met een inmiddels wat oud bosje aankomt Ik vind de service niet goed en zal hier geen bestellingen meer doen. Dit kan mijns inziens veel,professioneler

Pluspunten

Beautiful flowers. !

Pluspunten

Doet wat ze beloven

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte behandeling en telefonisch contact verliep ook prima Een wijziging doorgeven was zo gebeurd de bevestigingen prima

Pluspunten

bloemen fijn op tijd bezorgd en zeer tevreden over de bos bloemen.

Pluspunten

Precies gedaan wat ik had uitgezocht...................

nvt

Pluspunten

bloemen werden zeer zorgvuldig verpakt afgeleverd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Optijd

Niks

Pluspunten

Boeket kwam overeen met de afbeelding. Handig dat je er een vaas bij kon bestellen. Aardig dat er gratis chcolaatjes bij zaten.

Pluspunten

Prima communicatie, levering en kwaliteit

Pluspunten

product is altijd in perfecte staat

geen

Pluspunten

Correcte, goed verzorgde levering.

Misschien meer zichtbaar maken dat er onderin nog iets lekkers bij is, want ontvanger weet niet dat er iets bij is en dan wordt dat soms met de doos weggegooid.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bloemen zien er goed uit, men stuurt wat besteld is, de afhandeling en gemak van bestellen is goed en makkelijk.

Nvt

Pluspunten

Prima service, boeket werd op mijn gevraagde tijd geleverd en het boeket zag er erg goed uit.

Pluspunten

A good assortment

Lower the price.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

lijkt eenvoudig

de website vertoont gegevens en op basis daarvan neem je een beslissing dan komt daar een prijs uit die niet klopt, maar in de haast lees je daar over heen. De bestelling wordt dan doorgegeven op basis van de (foute) prijs en een vage omschrijving en dan wordt er een boeket geleverd waarvoor de (foute) prijs is betaald. De klantenservice is hoog begaafd in het ontwijken van de lastige antwoorden en stuurt je met een kluitje in het riet. Zeer slechte onderneming

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

bezorging op tijd

de prijs klopt totaal niet bij het bestelde, is nog niet de helft waard van wat betaald is!!!!

Pluspunten

Snel en conform verwachting en goede aanbiedingen

Bergstraat 9

5427 EA Boekel