1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen enkele.

De bezorgservice verbeteren! Tot drie keer toe wordt er gecorrespondeerd dat het bloemstuk bezorgd gaat worden en elke keer is dit niet op het afgesproken tijdstip. Het bloemstuk is 6 dagen van te voren besteld en er zijn extra bezorgkosten in rekening gebracht omdat ik het bloemstuk op een specifiek dagdeel bezorgd wilde hebben. Het bloemstuk moet nog steeds bezorgd worden, maar het 45 jarig huwelijksfeest van mijn ouders is al achter de rug.

Pluspunten

op tijd geleverd en informatie gedeeld over het hoe en wanneer van de levering

terwijl ik een boeket bestel voor iemand anders - en dat zo ook is ingevuld, gaat de hele communicatie alsof ik degene ben waarbij het geleverd is (geef door als u niet thuis bent) ... en ook deze review... ik kan niet zien hoe het bezorgde boeket is... al kreeg ik wel een bedankje van de ontvanger,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzorgde bos bloemen, en punctuele bezorging

Pluspunten

Zoals iedere keer weer netjes geregeld. Mooie bos bloemen en zeer goede kwaliteit.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze doen alles wat ze beloven. Prima bedrijf

Pluspunten

gebruiks vriendelijke website bezorging op tijd het bruispaar meldde dat het mooi bloemen waren die ook in de hitte goed bleven

Pluspunten

Zeer correct, werd gebeld omdat ik het huisnummer vergeten was, en de datum van levering niet juist had doorgegeven. Geweldig

Pluspunten

Super mooie bos bloemen geleverd. de ontvanger was er zeer blij mee. Ook de kwaliteit is zeer goed. De bloemen staan nog zeer mooi

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

N.v.t.

Jullie kunnen beter aan de ontvanger een beoordelingsmail sturen; ik heb de bos bloemen niet gezien en ook niet gehoord of deze naar wens was. Ik vond het jammer dat de bos niet de volgende dag al bezorgd kon worden maar een aantal dagen later.

Pluspunten

Heel veel keus en voor elk wat wils; zeer betaalbaar; goede informatie

we krijgen wel bericht over het voortraject en hadden graag ook bericht gehad als de bestelling daadwerkelijk was afgeleverd

Pluspunten

alles goed geregeld

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bloemen moesten bezorgd worden bij een persoon met slecht nieuws over haar gezondheid. Bloemen waren op vrijdag al klaar gemaakt. Bezorging was op zaterdag. Persoon was niet thuis. Persoon heeft dezelfde dag nog gereageerd op achtergelaten briefje. Reactie: wij zijn niet bereikbaar in het weekend. Bloemen hebben tot en met maandag zonder verzorging bij de vervoerder gestaan. Tweede bezorging vond plaats maandagmiddag om 15.05 uur. Resultaat: bloemen een aanfluiting.

Pluspunten

mooi boeket en goede service

Pluspunten

Mijn Schoonzusje is heel tevreden met het mooie boeket! Super gedaan!

Pluspunten

Prachtige bloemen, leuk in doss geleverd, tevreden klant! Veel keuze mogelijkheden.

Bloemen in echt mooier dan van site!

Pluspunten

Goede levering. Mooie bloemen

Ze hadden iets verser mogen zijn. Na 2 dagen waren ze al uitgebloeid

Pluspunten

De bloemen waren zo als beloofd.

Pluspunten

Zeer prettig dag je je bestelling kunt volgen en dat je daar een bericht over krijgt.De bloemen zijn op tijd bezorgt en de ontvangers vonden het prachtig!!! Zeer tevreden over de gang van zaken!! ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De rozen waren keurig in een doos verpakt en netjes bezorgd maar zie hiernaast

Bij de ontvangst was er 1 roos al slap en vandaag waren er ook 2 rozen niet mooi meer. en dar is wel snel voor een mooie bos rozen

Pluspunten

Very good quality,

Bergstraat 9

5427 EA Boekel