Pluspunten

prachtig bloemstuk nog mooier dan op de foto, precies op tijd bezorgt, ben voor 200% tevreden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle service

Ik had een speciaal moederdag kaartje besteld bij mijn bosje bloemen, en dit was uiteindelijk een heel saai "texel wonen" advertentie kaartje. niet echt feestelijk voor een dag als moederdag. ook slecht dat daar wel mee geadverteerd word.

Pluspunten

kreeg snel reactie op mailtje met een vraag van mij. bloemen zijn mooi en keurig op tijd bezorgd.

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit, trouw aan de foto.

Pluspunten

Vlotte en nette levering. Via de e-mail snel antwoord op mijn vragen.

Pluspunten

Goede prijs, geweldige klantenservice, en hele mooie bloemen!!

Niks veranderen. Helemaal perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De bezorging was op tijd.

De boeketten op de website komen niet overeen met de werkelijkheid. Nu wijkt dit ook wel eens wat af bij andere sites maar bij flowerservice is het extreem, en ik zal dan ook zeker niet nog eens bestellen via deze site. Problemen kunnen zich altijd voordoen en het gaat erom hoe ze opgelost worden, de kwaliteit van communicatie door de klantenservice is bedroevend slecht.

Pluspunten

Ik bestel al jaren online bloemen via Flowerservice voor mijn familie in Nederland. Altijd goede kwaliteit en op tijd bezorgd.

2 sterren: slechter dan verwacht

Niet beloven ook op moederdag te leveren en dan die dag te blokkeren op de kalender. Ziek van eindeloze 'wat vind u ervan' mails als je iets op een webwinkel koopt. En AUB, niet nog een mail... gaat in de junkbox! BvD. PS... net als dat amerikaanse restaurant... geeft u een negatieve beoordeling, dan krijgt u een boete "Alleen officiële klanten van dit bedrijf mogen een beoordeling geven. KiyOh kan dit altijd controleren. Bij het versturen van deze beoordeling gaat u akkoord met de gebruikersvoorwaarden" Zakt je broek van af!

Pluspunten

Bestelling op tijd afgeleverd zelfs op een dag als 5 mei. Bestelling uitstekend verpakt!

Pluspunten

Het boeket zag er mooi en stevig uit. En zeer snelle levering !

Pluspunten

prachtig bloemstukje en zeer goede service

Pluspunten

snelle en nette manier van levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Slecht

Als ik vraag om niet bij linker buren te bezorgen ,waarom doen jullie dat wel!!erg slecht

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Het is fijn dat deze beoordeling per mail gevraagd wordt. Anders had ik er namelijk geen werk van gemaakt, niet wetende waar en hoe mijn klacht in te dienen. Deze mailing is dus positief. Maar ik had gekozen voor een boeket paars met wit (de keuren van het bloemstuk op de kist van mijn vader). Wij wilden onze moeder op de verjaardag van haar overleden man verrassen maar tot mijn verbazing bleek zij een volledig wit boeket gekregen te hebben (teleurstelling 1) wat ik zeker de prijs van 27,50 euro niet waard vond (teleurstelling 2). Dus je beter houden aan de wensen van je klant en als je niet kunt leveren wat je afspreekt even contact daarover.

Pluspunten

Keurig volgens afspraak! Wij werden goed op de hoogte gehouden mbt de levering. Zeer tevreden. Hulde!

Geen!

Pluspunten

Super snel geleverd, de volgende dag al Snel alles bij elkaar gezocht in zo'n korte tijd

Pluspunten

Omdat er voor Koningsdag geen oranje tulpen meer voorradig waren, werd ik de ochtend van verzending gebeld. En in overleg is er een goede oplossing gekomen. Ik vond het erg aardig dat ze meteen belden en graag wilden helpen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bloemen kwamen op tijd. Er was van te voren keurig een berichtje gestuurd over de aankomst tijd. Bloemen zager er fris en vers uit. Bijgeleverde vaas was prima!

???

Pluspunten

Na een week staan het boeket nog te stralen, dat is heel positief en voor herhaling vatbaar.

niet op dit moment.

Pluspunten

Netjes verpakt en prachtige bos bloemen!

Pluspunten

Duidelijke afbeeldingen, afgeleverd stuk conform afbeelding. Goede instructies en een gebruikersvrienelijke site. Precieze gegevens over bezorging en altrnatieven.

Pluspunten

Makkelijke website en super snelle levering

Verzendkosten zijn hoog

Bergstraat 9