1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Bloemen kwamen goed op tijd

Tulpen gingen al na 2 dagen hangen, dit ondanks goede verzorging. Erg ontevreden over de levensduur dus! Dit is geen goede reclame voor jullie bedrijf.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Mooie boeketten voor een redelijke prijs ook met vaas

Bos mooie tulpen 1 was geknakt jammer genoeg, de bezorgkosten bind ik echter te hoog!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snele bezorging

Rozen waren snel dood.

Pluspunten

Snel en goede levering !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen, snelle aflevering en veel informatie over wat er met uw bestelling gebeurt,

Pluspunten

Alles ging zoals ik hoopte dat het zou gaan.

Geen, tevreden!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellen via website, Levering op gewenst tijdstip, tracking mogelijk. prijs interessant

Kwaliteit. Had rozen besteld voor valentijnsdag. Rozen werden geleverd zonder voeding. Kwaliteit van de bloem leek bij levering al iets tegen te vallen. Ondanks schuin afsnijden en herhaaldelijk vers water bij te vullen gingen sommige rozen na een dag al hangen. Ook kleine witte beestjes op de bloem geconstateerd. Slechts enkele roos komt mooi uit. Zal niet snel meer rozen via jullie bestellen. Wellicht wel andere bloemen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Nadat ik navraag deed bij de ontvangster van het boeket over de kwaliteit en zij vertelde dat het boeket van begin af aan erg tegenviel en er al bloemknoppen onder in de doos op de grond lagen en het boeket , 4 dagen na ontvangst, al rijp was voor de vuilnisbak, ben ik erg geschrokken. Ik heb met Flowerservice contact opgenomen, gisteren meteen al en vandaag opnieuw, na bestudering van de foto's van het boeket, en heb meneer gevraagd wat zijn voorstel nu zou zijn. Hij stelde voor mevrouw een bloemenbon te sturen, zodat ze zelf iets daarvoor kan uitzoeken.. Dat vind ik erg sportief van hem en ben hem daar dankbaar voor. Het was de eerste keer, dat ik bloemen bestelde bij een bedrijf, dat ik niet kende en ben na telefonisch contact vooraf over versheid van de bloemen e.d. Afgegaan op de thuiswinkelwaarborg en het Fleuropcertificaat.....

De besteller moet ervan uit kunnen gaan, dat de bloemen even vers zijn als op de afgebeelde foto. Ook mogen er absoluut geen bloemknoppen op de bodem van de doos liggen, wanneer deze uit de doos gehaald worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke site, ruime keuze

zou graag willen weten of de bloemen inderdaad zijn afgeleverd

Pluspunten

Snelle levering en duidelijke communicatie over levering

Pluspunten

Je kunt alles precies volgen en alles wordt goed teruggekoppeld

Pluspunten

Ik hou van je professionele benadering van hun werk en de mogelijkheid om uw zending te traceren . In ons land , nog steeds veel bij aan deze ontbreekt . Ik groet precies het Poolse Poznan

niets verbeteren

Pluspunten

Ik ben echt heel blij met de rozen. Ze zagen er goed uit en hebben het valentijnsfeest mooi afgemaakt. Veel complimenten gehad. Ook over de service ben ik blij. Snelle reactie, ik werd ook goed geholpen. Bedankt voor de goede zorg

Pluspunten

Makkelijk te bestellen, snelle service

Pluspunten

Alles .. Keurige site om ook te zien ., hoe je status is ., wie t vervoerd.. Hoe laat t aankomt .. Echt n dikke 10 !!!!

Geen ..

Pluspunten

Snelle bezorging De bezorgde bloemen waarom zo ik hoorde van de ontvanger prachtig. leuk dat je de route kon volgen.

geen

Bergstraat 9